Treningsfilm uke 10, 2016

Denne uken har jeg snekret sammen en treningsfilm igjen. Etter stevnet forrige lørdag har jeg hatt lekeuke, noe jeg synes er gøy de første to dagene, men så vil jeg ha system og sikte fremover igjen. Skjer hver gang, haha! Men jeg har nå fått nytt program, og er knallmotivert til å starte ordentlig på det i morgen.

Hvis dere har fått inntrykk av at jeg har trent mye knebøy… I det nye programmet tar det virkelig av med knebøyen, det er en helt vill mengde og jeg skal få trene ordentlig tungt! Jeg digger det! Gleder meg skikkelig til å komme i gang og teste grenser.

Håper virkelig så mange som mulig av dere har funnet en form for aktivitet som gir dere denne gleden. Det å bruke kroppen, og kjenne at du kan forme den eller få den til å gjøre ting som du får trodde ikke var mulig for nettopp deg… Åh, det er så utrolig gøy og givende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *