16 mars 2016 -- 7:14

1

1. God morgen! 2. Jeg kan ikke huske sist jeg ble så skuffet over et produkt. Alt for lite kokossmak, og så mye sukker i tillegg. Jaja, da sparer jeg de pengene (kan heller bruke de på den med kaffe, for den er nydelig, og med like mye sukker). 3 og 4. VÅR <3 5. Kaffe før trening. 6. Gårsdagens kveldshimmel over Oslo. Se månen!

2

1. Viktig å smile til fotografen! 2. Et ordspill jeg ikke går lei. 3. Kryssord og kaffe, mine favoritter. 4. Marie og jeg har så herlige økter sammen: hver vår trening og så felles tøying. 5. Magnat er rene kjendissenteret, og også kjendishunder må trene. For en morsom og skjønn skapning! 6. Har jeg nevnt at jeg elsker våren?

3

1. Zico, sjefen! 2. Nytt treningsprogram, jeg DIGGER det! Motivasjonen sprenger nesten. 3. Arbeidsfordeling! 4 og 5. Haha, tidenes snømann! 6. Farvel, snø! Ses om mange måneder (og i påsken).

4

1. Ene mer normal enn den andre! Haha, god stemning! 2. Kvinnedagen på snap. Ikke veldig vanskelig å fylle ut. 3. Jeg er over snittet opptatt av sokker. Riktige sokker. 4. I disse godterihysteritider. 5. Haha, jeg er 12 år. 6. Eple med eplepaikrydder – knallgod snacks!

Følg meg gjerne på kkamillak på snap, for bøttevis med tilfeldige bilder, noen videoer fra trening, og selvsagt litt ekstra matbilder. Skal få tilbake matbildene på bloggen og, er i gang med å samle opp!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Caroline sier:

  Jeg ble også skikkelig skuffet over den Skyren!

  • Kamilla K sier:

   Så for meg at den skulle ha skikkelig fyldig kokossmak, men nei. Jaja, da sparte vi de pengene!
   Tips: jeg synes det er veldig godt med gresk yoghurt med kokosstevia i. DA snakker vi meieriprodukt med god kokossmak 😀

 2. Å nei, jeg hadde gledet meg til å smake den.. Jaja, penger spart som du sier, haha 🙂 Blir glad av dine snaps!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.