14 februar 2016 -- 17:33

I kjent søndagstradisjon kommer en film fra ukens treningsøkter. Jeg innser at jeg filmer lite/ingenting de ekstra øvelsene jeg utfører, som for eksempel tricepspress, sittende roing osv. så jeg skal prøve å få med litt mer av det den kommende uken, for å gi et mer helhetlig bilde. Har fått så mange flere spørsmål til treningen etter at jeg begynte med disse videoene, så det er kult at det slår an hos noen.

Som vanlig har jeg inkludert litt tull og fjas som kameraet alltid fanger opp. For å si det sånn: jeg er ikke dønn seriøs på trening. Jeg tuller og tøyser, prater med vennene mine, spretter rundt og i det hele tatt. Koser meg!

Håper søndagen deres er fin – min er helt knall!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.