7 februar 2016 -- 17:59

Ukens treningsfilm!

Hvis dere ser den og tenker «herlighet, så mye knebøy hun kjører» så kan jeg fortelle at dette bare er en liten del av ukens trening, jeg har mer bøymengde i programmet enn jeg noen gang har hatt – og jeg digger det! Endelig ser det ut til at benkpressen begynner å komme seg også, selv om jeg ikke har for store håp, da jeg har følt det slik før, og så har det snudd igjen. Men jeg skal i det minste prøve å få det til å fortsette som det her nå. Blitt mye bedre i push-ups, og lagt inn ekstra tricepstrening, så det kan se ut til å ha vært lurt. Markløft går sånn passe, jobber med en del smårusk, og synes det er noe kjedelig, men legger inn grundig arbeid nå, så det skal klaffe på sikt.

Ellers har jeg inkludert en hel del vås i ukens video, haha. På et par av øktene har jeg hatt så heftig latterkrampe, og skal si man blir sliten av det!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Amalie sier:

  Hei Kamilla! Takk for inspirerende innlegg og filmer 🙂 Jeg har et lite spørsmål; hvorfor bruker du knebeskyttere på trening? Hvilken effekt mener du de har?

  • Kamilla K sier:

   Hei, Amalie! 🙂 Så hyggelig at det inspirerer.
   Det er knevarmere, for å holde kneleddet varmt og stabilt. Skadeforebyggende, altså. Bruker det kun under knebøy av en viss belastning. Det skal visst også være en svak kompresjonseffekt i dem, som øker blodstrømmen i kneet, som igjen skal gi bedre restitusjon. Sistnevnte kan jeg riktignok lite om. Knærne holdes i hvert fall svært varme, og knevarmerne er ofte svette når jeg tar dem av. På stevner bruker jeg noen knevarmere som er litt strammere enn de jeg bruker på trening, så det hjelper noe med å rette ut kneleddet 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.