21 februar 2016 -- 10:46

Ah, for en treningsuke dette har vært! De siste ukene har vært bra, men denne uken har vært BRA! Jeg vet faktisk ikke helt hvorfor, for jeg har ikke følt meg noe annerledes, eller gjort noe annerledes… Jeg er jo vanligvis den første til å utpeke hvilke endringer som har ført til den minste ting, men denne gangen er ikke løsningen åpenbar. Ikke at det gjør noe, jeg nyter selvsagt å ha ekstra gode perioder, ingen tvil om det! Det har bare vært så rart når vektene har kjentes uvanlig lette. Har regnet mer enn fem ganger ekstra, for å sjekke at jeg faktisk har lagt på riktige vekter. To uker til neste stevne, så det er klart dette er over snittet god timing, hehe.

Det med at jeg skulle bli flinkere til å filme støtteøvelser… Det gikk visst ikke så bra! Prøver igjen til uken! Jeg gleder meg allerede til å sette i gang med en ny treningsuke, og en ny uke generelt. Livet smiler!

God søndag dere, håper dere nyter den og at det er like fint vær hos dere, som i Oslo!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Camilla T sier:

    kan jeg spørre hvorfor man bruker de der «knebeskytterne»? stabiliserer de? varmer de? hva er greia? 🙂

    • Kamilla K sier:

      Det er knevarmere, for å holde kneleddet varmt og stabilt. Skadeforebyggende. Bruker det kun under knebøy av en viss belastning. Det skal visst også være en svak kompresjonseffekt i dem, som øker blodstrømmen i kneet, som igjen skal gi bedre restitusjon. Sistnevnte kan jeg riktignok lite om. Knærne holdes i hvert fall svært varme, og knevarmerne er ofte svette når jeg tar dem av. På stevner bruker jeg noen knevarmere som er litt strammere enn de jeg bruker på trening, så det hjelper noe med å rette ut kneleddet 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.