25 februar 2016 -- 21:33

Ikke den type innlegg jeg vanligvis poster, men jeg hadde en aldri så liten Pinterest-bonanza i sted mens jeg ventet på middag, og synes det passer å dele noen fine sitater her. For én ting er å være opptatt av at kosthold skal være «riktig», og det samme med trening og andre faktorer, men en gjerne oversett, men likevel viktig faktor, er det å jobbe med seg selv. Jeg er veldig FOR det å være på lag med seg selv. Ta gode og smarte valg, både på kortsiktig og langsiktig plan.

fredagsboost

Og to av mine favoritter, som jeg synes har så herlige budskap:

fredagsmotivasjon

Godhet, stolthet, utvikling og ydmykhet, i skjønn forening. Mental helse skal ikke overses.

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Martha sier:

    Takk for herlig inspirasjon!

    Forresten, har du tips til noen kjekke podcaster, gjerne om helse? 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.