Motivasjon og selvprat

Ikke den type innlegg jeg vanligvis poster, men jeg hadde en aldri så liten Pinterest-bonanza i sted mens jeg ventet på middag, og synes det passer å dele noen fine sitater her. For én ting er å være opptatt av at kosthold skal være “riktig”, og det samme med trening og andre faktorer, men en gjerne oversett, men likevel viktig faktor, er det å jobbe med seg selv. Jeg er veldig FOR det å være på lag med seg selv. Ta gode og smarte valg, både på kortsiktig og langsiktig plan.

fredagsboost

Og to av mine favoritter, som jeg synes har så herlige budskap:

fredagsmotivasjon

Godhet, stolthet, utvikling og ydmykhet, i skjønn forening. Mental helse skal ikke overses.

1 kommentar til “Motivasjon og selvprat

  1. Martha

    Takk for herlig inspirasjon!

    Forresten, har du tips til noen kjekke podcaster, gjerne om helse? 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *