19 februar 2016 -- 7:31

Noen glimt fra mine dager de siste par ukene. Følg gjerne kkamillak på snap.

1

1. Haha, jeg trener som regel i svart shorts, så da jeg plutselig dukket opp i en relativt skrikende tights kan dere tro jeg fikk høre det! 2. Nike. Joggesko. Bar bakke. Shorts. Singlet. Varmegrader. Jeg er så klar for våren nå! 3. Ikke rart jeg sover godt.

2

1. Hahahaha, Gard ass. Og Ingaaaa <3 2. Og Ingelin <3 3. Haha, ooooops! Sånt skjer!

3

1. Første jeg gjør når jeg kommer på jobb: trakte kaffe. 2. En liten teamsamling. 3. Martiiiiiiin!

4

1. Mye motivasjonsprat synes jeg blir så selvforklarende og opplagt, men M.J.S. var faktisk kjempeflink og god til å prate om og rundt det. Inspirerende! 2. Haha, meg i et nøtteskall. 3. Bror hadde bursdag, alle var med for å drikke bobler.

5

1. Etter å kun ha hatt for store bukser siden våren 2015 skal jeg si det var godt å finne noen som faktisk satt godt. 2. Voff! 3. En tønne kaffe, på Espresso House Skøyen, med Fredrik. Luksus å bli kjørt rett til…

6

1. …trening! Bøy, skulderpress, rumenske markløft og ROMWOD (range of motion workout of the day – tøying).  2. Wiiiii! 3. Dag kjører, jeg tar selfies. Arbeidsfordeling! På vei for å hente Kristin og Magnus, for en aldri så liten…

7

1. … Sverigetur! Kristin og jeg løser faktisk verdensproblemer nesten hver dag. Hobbypsykologer, hehe.  2. Solstråla mi! Marie aka Fitnescherry. 3. Haha, snap fra Hilde.

8

1. Den herlige lille tidstyven der. 2. og 3. Jeg har vært gjest på podcasten til Sara, sjekk ut Ingefær i iTunes eller på bloggen hennes. Sier selvsagt i fra når epiosden med meg legges ut. Vi snakket om livsstilsendring, trening, kosthold og sånn.

GOD HELG, dere!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Martha sier:

  Hurra, nå gleder jeg meg veldig til å høre favoritttreningsbloggeren min på favorittpodcasten! 😀 Forresten, hva jobber du med? Ble litt nysgjerrig 🙂

  • Kamilla K sier:

   Å, så hyggelig, for både Sara og meg 😀 Håper episoden ble bra, tiden bare fløy, så kunne snakket i flere timer om temaene!
   Jeg har en kontorjobb, men stort mer velger jeg å ikke dele her, ettersom jeg vet det er noen lesere som har tilknytning til arbeidsplassen min 😉 Liker jobben min veldig godt da 😀

 2. Nora sier:

  Hurra! Gleder meg såå mye til å høre deg på podcasten 🙂 🙂 har lenge håpet at du ville dukke opp på den!! 😀 ha en suuuper helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.