29 februar 2016 -- 6:08

2

Dere som har fulgt med her en stund kjenner til min begeistring for podcaster. På tur, på trikken, mens jeg slapper av med en kopp te… Jeg hører for det meste på helserelaterte podcaster, og Sara, damen bak bloggen Paleoliv, og forfatter av boken Paleo, har startet en norsk helsepodcast: Ingefær. Ironien i at ingefær er noe av det eneste jeg ikke liker å spise, haha. Men uansett, Inger var med i første episode, PT-Pia har vært med i én, og listen begynner å bli riktig så fin. I episode 14 fikk jeg æren av å være gjest, og Sara og jeg hadde en kjempetrivelig samtale om livsstilsendring, helse, trening, leverpostei, og i det hele tatt.
1

Det var så hyggelig å prate med Sara, for en behagelig dame. Nå gleder jeg meg til garasjegymløfting hos henne når det blir litt varmere, det virker så kult! Vi snakker også litt om matbilder og matdandering, noe som minner meg på at flere har etterlyst matinnleggene mine. Jeg kan ikke love noe, men jeg er altså i ferd med å bli flinkere til å ta bilder av maten min igjen. Det har skjedd sånn tre ganger de siste to ukene, så det er definitivt fremgang! Snart, dere. Snart! Jeg har troen.

Sara har lagt ut tre alternativer til hvordan du kan lytte i dette blogginnlegget: direkte på bloggen hennes, ved å laste ned en mp3-fil, eller ved å høre på en enkeltepisode eller abonnere på podcasten i iTunes. Selv gjør jeg sistnevnte, og vil absolutt anbefale dette.

3

Dette innlegget passet godt på en mandag, og på selveste skuddsårsdagen, synes jeg.

Av Kamilla | 25 Kommentarer »
 1. Martha sier:

  Hurra for at du gjester favorittpodcasten! Gleder meg til å høre når jeg går til skolen idag! Kan jeg spørre hva dine topp fem podcaster å lytte til er? Hadde vært supert med tips 😀

  • Kamilla K sier:

   Åh, så hyggelig at du synes det! Håper du liker episoden 🙂
   Du, jeg tror nok ikke jeg har så mye som fem favoritter engang, men de som topper listen er i hvert fall Balanced Bites (hørt på i flere år nå, føler jeg kjenner jentene), Ingefær (åpenbart), The Fat-Burning Man Show og The Overwhelmed Brain. Tenkte også å høre på Happier med Gretchen Rubin, men så langt har jeg ikke kommet enda. Håper det hjalp deg noe 🙂

 2. Sara sier:

  Takk for at du gjestet podcasten min! Det var trivelig og inspirerende og lærerikt!
  Og takk for podcast-tips! SKal sjekke ut de to siste nå. Happier har jeg såvidt begynt å høre på, elsker den dama.
  God uke!

  • Kamilla K sier:

   Takk for at jeg fikk være med, Sara! 🙂 Gleder meg til garasjesession. Og nå gleder jeg meg til Happier også, har lastet ned noen episoder, skal høre på når jeg går hjem fra trening 🙂
   God uke til deg og!

 3. Maria T. Aambakk sier:

  Så utruleg kjekt å høyre på livsstilendringa di! Imponert!
  Du er fantastisk inspirerande! Stå på Kamilla!

 4. Så gøy! Jeg skal helt klart sjekke det ut. Og takk for tips til enda en podcast jeg skal høre på 🙂

 5. Marte sier:

  Hei Kamilla! Det var kjempegøy å høre deg, etter å ha lest dine skriverier i årevis. Du inspirerer veldig, til tross for at vi har et helt forskjellig utgangspunkt. Jeg har alltid trent og konkurrert mye i min idrett, helt fra jeg var barn/ung ungdom til nå hvor jeg er 27, og skal passe det inn sammen med jobb og livet ellers.
  På mange måter synes jeg din prosess er så utrolig mye mer enn det! Vi som alltid har trent, har jo alltid trent – og det er lett, men den endringen du har gjort er way beyond. Veldig spennende å lese om/høre om på pod. Jeg bøyer meg i støvet. 🙂

  Synes også det du tenker om total belastning er så bra, da det har vært veldig relevant i mitt liv det siste året. Det er godt at du kan minne meg på at det er sånn det henger sammen.

  Hilsen trofast følger her og på insta, som ikke er så flink på kommenter-knappen.
  Ps. Skryter en gang i mellom til kjæresten min når vi trener styrke sammen at jeg leser bloggen til ej jente som kan løfte 25 kg mer enn han i mark. Haha!

  • Kamilla K sier:

   Hei, Marte! For en hyggelig og motiverende kommentar – jeg sitter og smiler! For en refleksjon og omtanke, du virker som en bra en 🙂

   Ang. totalbelastning er jeg forbauset over hvor mange som ikke tar hensyn til det. Det krever selvsagt en del bevissthet, men det må være så slitsomt når det baller på seg fordi man ikke ser helheten over tid. Godt vi kan minne hverandre på det, og ikke minst gjøre andre klar over det.

   Takk for at du følger med! 😀 Veldig stas!
   Og high five for den siste der, hahahaha 😆 Liker det!

 6. Eline sier:

  så artig å høre! Kloke ord 🙂 du er dyktig!

 7. Eirin sier:

  Åh, Kamilla, du er verdens beste!
  Lastet ned denne episoden, og hørte på den til/fra forelesning idag, og jeg er helt målløs. Har lest bloggen din i flere år nå, lagt igjen noen kommentarer innimellom, og føler på en eller annen måte at jeg kjenner deg litt. Ser veldig opp til deg og er full av beundring over alt du får til, men kanskje mest av alt over hvilket fantiastisk menneske du virker til å være. Og det fikk jeg i den grad bekreftet i denne podcasten. Du virker bare gjennomgod! Jeg vet jeg har skrevet det til deg før, men en god ting kan ikke sies for mange ganger (?), de som har deg i livet sitt er virkelig heldige!
  Jeg lurer på om det er mulig å sende deg en mail egentlig? Om du svarer på spørsmål over mail? Jeg vet at du ikke nødvendigvis har svar på alt, og at det nok ikke er alt du hverken kan eller vil svare på. Men jeg synes du er så fornuftlig og klok, og bare gjennom bloggen har du i allefall lært meg helt vannvittig mye! TAKK for at du deler, og for at du er du. Håper du har tidenes tirsdag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jeg blir helt målløs selv. Jeg leste denne kommentaren da jeg satt på bussen, og gliste som bare det! Er det mulig?! TUSEN, tusen takk, Eirin! Jeg blir i utgangspunktet glad når jeg ser at du har lagt igjen kommentar, for du er så god og herlig mot meg, men denne gangen… Vit hvor mye det betyr for meg, og hvor mye jeg setter pris på det! TAKK! Blir litt rørt jeg. Åh.
   Du, bare send meg e-post, så bidrar jeg med det jeg kan 🙂

 8. mariesmat sier:

  Hei!
  Så kult at Sara intervjua deg, du er bare superherlig og formidler sunnhet og helse på en formidabel avslappa måte! Liker tilnærmingen din til mat og at det ikke nødvendigvis må puttes i båser med paleo, lavkarbo osv. Jeg heier på deg!

  • Kamilla K sier:

   Hei! Så hyggelig at du likte podcasten 🙂 Og så herlig at du liker tilnærmingen min til mat og helse. Ser ut som du gir kroppen fantastisk næring selv, digger det 😀

 9. Therese sier:

  Da har jeg endelig fått hørt på podcasten! Og du vet jo at jeg er veldig fan av tilnærmingen din til både mat og helse, og livet generelt.

  Etter alle årene å «bare» ha lest på bloggen din var det litt rart/kult/spennende å høre deg prate – og ikke bare på snap. Jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk i begynnelsen, litt fordi jeg kanskje var redd du på podcasten kanskje ikke ville samsvare med bildet jeg har skapt meg fra bloggen? Hehe, det høres teit ut, men du skal vite at jeg har et godt bilde av deg fra bloggen, du har jo vært en av mine store inspirasjoner og motivasjoner i mange, mange år. Det var jo tross alt du som «introduserte» meg for «det bedre liv», i form av styrketrening og et fornuftig bilde på helse og livsstil. Og via podcasten føler jeg liksom at du skinner. Du virker om mulig enda snillere, hyggeligere og søtere (du har en søt stemme)! Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med alt dette, jeg bare vil si at du virker så utrolig alright, hehe 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ååååå, Therese 😀 Nå gjorde du meg SÅ GLAD! Tusen, tusen takk! Å! Haha, tenk at det er mulig med så herlige følgere, jeg er virkelig heldig. Og det at jeg har inspirert/introdusert deg til ting som gjør at du føler du har et bedre liv gjør meg helt rørt. Det er det som er målet mitt med… livet? Virkelig: tusen takk!

   Og ekstra stas at du likte stemmen min 🙂

 10. G sier:

  For en herlig episode å høre på! Ditt budskap skinner virkelig igjennom 🙂

  Ha en nydelig dag 🙂

 11. Ingunn sier:

  Har akkurat kommet inn frå kveldstur i skogen med podcastepisoden du gjestet på øyret. For ein inspirerande person du er! Og så mange kloke ord, erfaringer og gode tips i ein og samme podcast. Eg synes spesielt poenget du har med at det er viktig å spele på lag med eigen kropp og lytte til denne, framfor å lytte ukritisk til råd frå andre er viktig. Takk for at du deler dine erfaringer, tips og tanker på denne måten 🙂

  • Kamilla K sier:

   Å, så trivelig 🙂 Tusen, tusen takk, Ingunn! 😀 Det er ekstra gøy å dele når det gjør at andre også får det bedre! Å spille på lag med egen kropp er ikke nødvendigvis lett, men kjære vene, så givende det er!

 12. Johanne sier:

  Hei Kamilla. Leser bloggen din hver gang jeg trenger litt inspirasjon og pågangsmot til å stå i det som jeg pleier å si. Det er herlig å se så mye glede og lykke bevegelse og trening skaper. Har hatt en stressende periode nå hvor jeg har glemt å prioritere meg selv. Så ramlet jeg over Ingefærpodcasten og hørte selvsagt på din episode først- og vips så var jeg litt tilbake til gamle meg igjen. Takk for at du gjennom å være deg gir håp og inspirasjon til meg!

  • Kamilla K sier:

   Hei Johanne 🙂 Så utrolig hyggelig, dette gjorde meg glad! Det er så givende å drive med dette når jeg får slik respons – å kunne bidra til at andre får det bedre med seg selv og opplever økt livskvalitet… Blir det bedre? Håper du fortsetter i den gode flyten du nå er tilbake i! 🙂 Takk for så fin kommentar!

 13. Melina sier:

  Nå har jeg akkurat hørt på Ingefær-episoden med deg. Fantastisk inspirerende!!! Vi driver jo med helt forskjellige idretter, men jeg kjente meg veldig igjen i dette med at trening og konkurranser gir en veldig forskjellig følelse. Det var så masse fint fra deg i podcasten at jeg bare sitter her og smiler for meg selv. Du er toppen!

  • Kamilla K sier:

   Å, så utrolig hyggelig, Melina! 🙂 Nå ble jeg glad. Og jeg kan absolutt tenke meg at du kjenner igjen den – det er noe helt eget når man er i den settingen, og det «gjelder».
   TAKK for herlige ord 😀 Ses på Magnat!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.