17 januar 2016 -- 18:56

Søndagstradisjonen tro: noen filmsnutter fra ukens treningsøkter. Treningen går så det suser, med et evig prosjekt av utfordringer, mestring, forbedring, og hard jobbing. Det er så kjekt at man ikke kommer i mål, synes jeg. Jeg setter meg delmål, jobber for å bli bedre, og blir stadig vekk fornøyd med egen fremgang, men samtidig er det ikke sånn at det kommer til et punkt hvor jeg er «ferdig». Det er alltid noe jeg kan jobbe med, og det er KUN jeg som kan få meg bedre. Bra konsept.

Haha, musikken er et kapittel for seg selv. På løfteklubben styrer vi jo musikken selv, og denne uken har det gått i gamle slagere fra oppveksten. GJETT om vi har ledd, danset og kost oss!

Uken har vært ganske hektisk, med mye jobb og alt det andre jeg driver med, men nå ser det ut til at det blir litt mer stabilt fremover. Kamilla-kvalitet over døgnrytme, totalbelastning, stressnivåer og alt det der. Det blir godt, og da blir det mer og bedre blogging også. Har skrevet så mange notater og utkast på telefonen. Gleder meg til å skrive noen ordentlige innlegg igjen, det savner jeg!

Håper helgen deres har vært fin. Min har vært helt tipptopp!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Kristin sier:

    Helt rått!! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.