12 januar 2016 -- 21:33

 

liiiivet

1: Rykkdrag, den ultimate hat/elsk-øvelsen. 2: Kvalitetstid. 3: Alltid. 4: Glad sjel! 5: Klar for jobbfest. 6: Vin + makroner… Skulle tro de hadde lest ønskelisten min. 7: Fikk til og med svingt meg på dansegulvet, DET skjer ikke ofte! 8: Farlig når løfteklubben har digge sofaer. 9: Bursdag for Anne. 10: Smeltet! 11: Åh, jeg gleder meg til å spise is i sommer! 12: Kunst, kaller vi det. Hilde, Dag og meg på søndagstrening. 13: Står på veggen på jobb, faktisk. 14: Velkommen til Magnat <3 15: Mitt favoritthjørne. 16: Løftesko, blått og logo som ser ut som er mine initialer – blir ikke stort bedre enn det.

Noen hverdagsglimt fra de siste dagene.

Og så til ukens virkelige spørsmål: hvorfor hører man på NOE annet enn S Club 7 sin «Bring It All Back»? Altså… Den teksten, den melodien. Jeg gliser og danser gjennom dagene! Og mister alt fokus på trening fordi jeg er for opptatt med å digge, men det får være.

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Du <3
    Håper dagen din er fin!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.