1 januar 2016 -- 11:30

Hadde dere en fin overgang til det nye året? Det hadde jeg, det er helt sikkert! Jeg må bare få si at det store høydepunktet faktisk var rundt midnatt, for til tross for at jeg ikke liker høye lyder i det hele tatt, så var det fantastisk gøy å se at to gode kompiser ble 12 år igjen da de skulle fyre opp det de hadde kjøpt inn. De hoppet opp og ned, løp frem og tilbake, ropte, lo og var helt i hundre – ekte glede! Vi som så på lo så godt, og det var så god stemning!

Ellers var hele selskapet veldig hyggelig. God mat, og enda viktigere: gode folk! Jeg sto for sjokoladekaken, og den slo godt an. Ingen som gikk sultne hjem, for å si det sånn.

1

5

6

Da er 2016 i gang. Her er formen flotters, og programmet for dagen er trening, tur og middag. Dette blir et bra år, dere!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Okei, vi er enige om at oppskriften på kaken blir lagt ut? Den så jo helt vanvittig ut! 😀
  Godt nyttår.

 2. Kamilla sier:

  Jeg har lenge vurdert om jeg skal klippe meg kortere eller beholde og spare lenger, og nå bestemte jeg meg! Du var SÅÅ fin med lang flette! Jeg skal spare! Godt nyttår!

  • Kamilla K sier:

   Hehe takk for det, men det er extentions 😉 Jeg er ikke så glad i å ha langt hår til vanlig, men til spesielle anledninger er det stas å lage en fin frisyre, synes jeg 🙂 Men gå for det du vil trives best med! Det vokser heldigvis ut igjen, så hvis du klipper deg har ikke sjansen til langt hår løpt ut 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.