27 desember 2015 -- 19:10

Haha, nå hadde jeg skrevet et avsnitt om hvor bra treningsuken min har vært… Hørt det før, eller? Men ja, den har vært svært god, og jeg har en skikkelig god følelse i kroppen. Energi og styrke!

Snekret sammen en film, slik jeg prøver å få gjort hver uke. Tanken er å fortsette med det, ettersom flere har gitt tilbakemelding på at de liker det. Dette er en liten del av alt jeg gjør, og jeg har selvsagt bøttevis med løft per øvelse, ikke bare ett eller to, slik filmen viser. Noen snutter av noen øvelser. Det er konseptet.

Dette har vært den siste uken på programmet jeg har fulgt de siste ni ukene. Heftigste mengden jeg har vært borti, tolv økter i uken (to per dag man-fre, én lør, én søn), null oppkjøring til styrkeløftstevnet i uke syv (som gikk knallbra), og hele meg har blitt satt på prøve føler jeg: mentalt og fysisk. Det har gått over all forventing, og jeg er egentlig bare mer gira enn noen gang! Haha, jeg digger dette! Nå venter en uke der øktene blir til mens de foregår: jeg har allerede sett for meg et par øvelser jeg skal prøve å perse i. Jeg både kjenner og ser (på tallene) at jeg har blitt sterkere, gøy å teste det når jeg har muligheten, så regner jeg med at det blir nytt program igjen over nyttår. Får se hva F har planlagt. Jeg har både ønsker og meninger som sikkert ikke passer inn i den planen i det hele tatt, haha. Bra blir det uansett!

2016 blir et spennende løfteår for min del, jeg har en del planer, og ikke minst noen ganske heftige mål. De skal nås, sånn er det bare. Jeg er selvsagt fullt klar for å legge inn arbeidet som trengs for å komme dit, med kosthold, trening, søvn, og ikke minst livsglede. Når livskvaliteten min totalt sett er på topp, presterer jeg bedre. Logikk, i mine øyne. Dette blir så gøy! Og jeg synes det er veldig, veldig hyggelig at så mange ønsker å følge den reisen, jeg nyter å dele. For en vending livet mitt har tatt det siste året – blitt utøver og greier. Det er så givende å utfordre seg selv!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Kristina LB sier:

  Hei ! Så på mystoryen din at du har pulsklokke fra Polar (M400?), stemmer dette? Jeg har selv fra Nike, slik som du hadde før, men er ikke helt fornøyd.. Funker den fra Polar til styrketrening? Vil du anbefale den? 🙂

  Ha en fin dag videre:)

  Kristina

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Det stemmer, jeg fikk den til jul. Jeg bruker den riktignok ikke på trening, kunne ikke tenke meg å ha pulsbelte på når jeg trener slik jeg gjør. Bruker den for utendørsaktivitet (pga GPS) også er den jo aktivitetsmåler hverdagen i tillegg 😉 Jeg likte Nike sin kjempegodt, men nå har jeg hatt den i så maaaange år, så batteritiden er ikke noe særlig lenger. Også digger jeg bonusen ved aktivitetsmåleren da 😉 Det går vel an å kjøpe pulsbelte med bluetooth også, så du kan bruke det med en app på telefonen. Så slipper du å kjøpe ny klokke, hvis du ikke ønsker det 🙂 Ikke heeeeelt svar på spørsmålet ditt, men jeg bruker ikke pulsklokke på trening, så… 😉

   Fin dag til deg og! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.