19 desember 2015 -- 9:47

Haha, en litt overrasket leser trodde hun hadde lagt til feil person på snap, fordi det var så lite trening å se. Jeg gjør en hel del annet enn å løfte, men det er klart det blir noen treningssnaps i ny og ne også. En del fjas, noe natur, geotags til den store gullmedaljen, sosiale greier, trening og selfies. Det er vel det det går i på kkamillak. Litt fra den siste uken:

2

Deilig turvær, men kjære vene så raskt temperaturen daler når solen går ned.

3

1) Frogner stadion er gjort om til skøytebane, til manges glede. 2) Kristin og meg, ute på herlig tur. Haha, ler bare jeg tenker på det, så mye rart vi prater om. 3) Karl Johans gate er faktisk ganske hyggelig, om morgenen, før byen våkner.

6

1) Fred og ro på Bygdøy. 2) Sånn går det når man skal velge geotag i nærheten av slottet, haha. 3) En av mine favorittaktiviteter. Timene flyr, men noen ganger trenger man bare å forsvinne inn i en egen verden, og glemme tiden litt.

4

1) Haha, intern spøk fra mitt første møte med øvelsen sittende roing. Fikk beskjed fra F om at det så ut som jeg var en due mtp bevegelsesmønsteret, og mitt svar var at jeg faktisk jobbet for duekroppen. 2) Flere som kjenner til den, når du er SÅ klar for å sove, og helt har glemt å se hva klokken faktisk er?! 3) Haha!

5

1) Gløggfest hos Emelie og Magnus i går. 2) Beerpong er ikke min sterkeste side da, for å si det sånn. Men vi lo, og koste oss, det er vel det viktigste? 3) Hun der altså. Digger’a!

1

1) Deilig desembermorgen på Nationaltheateret. 2) Favoritt! 3) Votter fra mormor, med favorittbokstaven på. Gode og varme, for mine små lanker.

Her står juletrening med noen fra Christiania AK (klubben jeg løfter for) på planen i dag. Nisseluen er funnet frem! Får vel kjøpe med noen pepperkaker på veien. Senere blir det tur. God helg, dere!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.