13 desember 2015 -- 22:24

Ja, da var stevnehelgen over! Det gikk altså SÅ BRA! Jeg kommer ikke over det! Den følelsen her… Den mestringsfølelsen og den helt utrolig dype motivasjonen noe slikt gir.

Vektløftingen gikk helt greit, det er ikke der hovedfokuset mitt ligger, men jeg synes det er artig, og når klubben først skulle ha stevne i begge deler, slang jeg meg like gjerne med. 44 kg rykk og 59 kg støt ble resultatet der, tangering av stevnepers i rykk, og øking av stevnepers i støt og total, så det er jo noe.

Jeg deltok i -63 kg-klassen i begge idrettene, hvilket også vil si at jeg måtte veie meg inn to ganger. Først kl 08 for vektløfting, der stevnestart var 09:30, og så ny innveiing kl 11:30 for styrkeløft som hadde stevnestart 13:30. Dette fordi det er regler for hvor lang tid det skal gå fra innveiing til stevnestart. Jeg veide inn på 62,2 kg første gangen, så da fikk jeg spist og drukket litt før vektløftingen. Så tisser man jo gjerne underveis i et slikt arrangement, så da var det ikke store forskjellen til innveiing nr to, der det ble 62,4 kg. Godt innenfor klassen (63 kg) på begge, så det var kjekt.

I styrkeløft hadde jeg det beste stevnet mitt noen gang! Nøyaktig ett år siden jeg var med på mitt første styrkeløftstevne, og dette var altså stevne nr fem. Resultatet mitt ble 135 kg knebøy, 67,5 kg benkpress og 177,5 kg markløft – stevnepers i alle tre i denne vektklassen (de første tre stevnene konkurrerte jeg i -72 kg-klassen), og stevnepers i mark og sammenlagt (380 kg) uavhengig av vektklasse. I markløft løftet jeg også 7,5 kg over min egen norgesrekord, men fordi det ikke blir registrert norgesrekorder på klubbstevner (det må være mesterskap), er det fortsatt 170 kg som er den offisielle. Jeg løftet totalt 17,5 kg mer enn jeg gjorde på regionsmesterskapet i oktober, og fikk flest wilks (poeng beregnet ut i fra hvor mye man løfter i forhold til kroppsvekt) i min pulje. 370 kg er EM-kravet i min vektklasse, og det jeg løftet, 380 kg, er kvalifiseringskravet til VM… Passe gøy, eller hva? Mye info og tall, men der har dere i hvert fall alt.

Kortversjonen: det gikk helt fantastisk bra! Jeg er kjempestolt, veldig motivert for å bli flinkere og sterkere, og ikke minst har jeg en mestringsfølelse ut av denne verden! Ah, for et løfteår dette har vært. Det var siste stevne for i år, men planen for 2016 er allerede skissert, og det ser veldig spennende ut!

Her er en video av mine løft i styrkeløft. Jeg misset på sisteløftet i benkpress, på 70 kg, derav kun to benkpressvideoer. Haha, og er ikke Kristin skjønn? «Kom igjen, Kamilla!» Og hør den stemningen, den støtten. Jeg digger det!

Takk, kroppen min, for at du er så fantastisk samarbeidsvillig! Jeg gjør alt jeg kan for å legge til rette for at du skal ha det godt, være sunn, frisk, sterk og føles ekstra bra.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Karoline sier:

  Sånn som jeg sitter her og smiler, så skulle man nesten trodd det var min egen eller barnet mitt sin prestasjon. Begynner nesten å grense til vanvidd hvor stolt man kan bli på andres vegne, og jeg har sagt det før, MEN skader vel ikke å si det igjen?
  Du er så RÅ, Kamilla!
  Det er så moro å se hvor langt du har nådd disse årene, at jeg føler meg som en stolt lillesøster.
  Og som vanlig ser du at meldingen min blir til en A4-side!
  MEN nok en gang: Du er RÅ!
  Og jeg gleder meg sånn til å følge med videre i 2016!

  • Kamilla K sier:

   Duuuu <3 Tusen, tusen takk, Karoline! 😀 Du er så god! Og jeg setter så enormt stor pris på støtten din, jeg føler meg så SETT 🙂 TAKK!

 2. Silje sier:

  Du er jo helt RÅ! Jeg fikk frysninger! Gratulerer!

 3. Sara sier:

  Kan ikke si meg annet enn helt enig i de to over her. Helt utrolig, og sinnsykt rått!
  Blir det så VM (!) på deg?

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk! 😀 Åh, jeg har de beste leserne altså, digger det! 😀

   Må løfte minst det samme på flere stevner (mesterskap) og det er en hel rekke punkter som må oppfylles, men jeg skal gi alt i 2016 i hvert fall, så får vi se 😀 Nyter reisen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.