15 november 2015 -- 12:38

Uke tre på nytt treningsprogram er straks over, og jeg er så fornøyd! Fornøyd med å være så godt på lag med kroppen, fornøyd med at jeg har klart å prestere etter egne krav, fornøyd med at jeg har klart å ta meg sammen de gangene jeg har vurdert å hoppe over et par repetisjoner, fornøyd med at jeg har kost meg på trening med så mange fine folk, og fornøyd med at jeg har fått et så bra program! Dette blir knallbra!

Planen min var å være flink til å filme noe hver dag, så jeg kunne by på en litt mer helhetlig film, men så glemte jeg bort det prosjektet. Litt filming har det likevel blitt, og så tenker jeg at jeg kan prøve på nytt til uken. Tenkte nemlig det kunne være artig å vise litt mer av treningen, ikke bare de tyngste settene, skjermbilde av et løft, eller tekst om hvordan det har gått. Sounds good? Her er i hvert fall en liten smakebit av denne ukens trening, så satser vi på bedre materiale neste uke!

Haha, som dere hører er Fredrik og jeg noe uenige om kvaliteten på løftene mine. Så om jeg ikke er fornøyd med tilbakemeldingen bare korrigerer jeg selve tilbakemeldingen. Mye lettere enn å korrigere selve teknikken. Neida, haha. Noe av det jeg jobber mest med, i alle øvelser, er å være mer eksplosiv. Faktisk ta i maksimalt, ikke bare det som er nødvendig. Jeg er glad i å ha kontroll, og det blir stadig en begrensning. Må stole på kroppen, stole på at bevegelsen sitter, stole på treningen. Kommer seg!

Og Kristin, haha. På fredagsøktene får hun møte en NOE svingende Kamilla. Det er ukens ordentlig tunge økt, «stevneøkt». Når løftene går bra er jeg helt i skyene og bare danser rundt og digger alt, og hvis det føles tungt holder jeg en liten tale om hvor svak jeg har blitt og blablabla. Det er ikke så ofte sistnevnte skjer, det tror jeg er godt for både Kristin og meg. Haha!

Å, gleder meg til ny treningsuke i morgen! Klar for å bli enda flinkere!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Haha, du er så herlig!! Gleder meg til flere videoer fremover 🙂

 2. Silje sier:

  Digger videoene 😀 Du er jo bare helt RÅ!

 3. Amalie sier:

  Sterka!! Gjerne flere videoer 😉
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt skoa dine?

  • Kamilla K sier:

   Hihi 🙂 Så gøy at videoer faller i smak, jeg har fått sansen for det selv nå 🙂
   Løfteskoene? Nike? De er fra eastbay.com – jeg har de både i blå og røde, veldig fornøyd!

 4. Marte sier:

  Fy søren du er rå, Kamilla! 😀 Lyser av hele deg at du digger det du holder på med. Treningsglede! <3 Håper du får ei super uke!

  • Kamilla K sier:

   Åååå, tusen takk, Marte! 🙂 Blir så glad for kommentarene dine! Og ja, jeg digger løftingen – og livet. Koser meg virkelig 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.