30 november 2015 -- 6:07

Som dere kanskje har fått med dere, går jeg en del. Jeg liker å bruke beina som fremkomstmiddel, enten det er å gå tur i skogen med en god venn, tusle rundt i en park, gå den times lange veien hjem fra trening, eller for å gå en kveldstur med podcast på ørene. Nå som snøen ikke har meldt sin ankomst enda (bank i bordet for det), holder jeg meg til joggesko. Jeg har noen par…

Mamma ga meg en helt genial gave i fjor: ullsåler! Dette slo meget godt an, og jeg har i år fått to par til. De fleste skobutikker selger ullsåler, og det koster ikke mye, men kjære vene, for en nytte de gjør! Anbefales virkelig, det er ikke noe kjekt å fryse på føttene.

Kanskje noe å ønske seg til jul, for eksempel? Jeg ble i hvert fall overrasket over hvor behagelig det ble med det lille ekstra tillegget i skoen.

Håper alle får en herlig uke – nå er det ikke mange ukene igjen av året!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Marie sier:

  Mulig et dumt spørsmål men… Blir det ikke trangt i skoa? Jeg har alltid hatt tanken om at skoene da må bli trange, og at man kun bruker såler hvis skoene er litt store… Helt sikkert jeg som bare må forandre tankegangen for er virkelig ikke godt å fryse. Men så er jeg jo så skeptisk til å prøve… He he! Så siden du skrev om dette så ja da spør jeg bare… Eller er det kanskje sånne super tynne såler?

  • Kamilla K sier:

   Hehe, skjønner deg godt. Bakpå pakken jeg har står det faktisk «Norsk Ullsåle Innmark er spesielt beregnet for sko hvor det ikke er plass til en tykk såle.» 🙂 De tar jo selvsagt bittelitt plass, men for min del har det gått helt fint. Overrasket over hvor mye de hjelper på varmen!

 2. Therese sier:

  Ullsåler er gull! 😀

 3. Elise R sier:

  Åh – ullsåler er så utrolig deilig, det. Spesielt i sko som er litt kalde på vinteren og tidligere kun kunne brukes høst og vår, så kan man legge til en ekstra årstid ved å investere en hundrelapp eller så. Det liker jeg svært godt 🙂

 4. Thea sier:

  Savner joggesko såå mye, men her i Lillehammer det snø og dessuten altfor glatt… Altså, du vet du ikke bor i Oslo når du kjøper tursko for å bruke til trening! Hehe, byjenta i meg blir misunnelig på å bare putte digge ullsåler i joggeskoene og gå av gårde. Men ullsåler er genialt, det skal jeg ønske meg!

  • Kamilla K sier:

   Haha, sorry, Thea, du vet jeg digger deg, men nå måtte jeg bare le litt 😀 Du er søt da!
   Ullsåler er for øvrig digg i vintersko og, det gir det lille ekstra 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.