8 november 2015 -- 12:40

1

1. Diplom! 2. «Sterk, blid og dopingfri» – herlig motto på trøyene til Antidoping Norge/Norges Styrkeløftforbund! 3. Mine type humor, og min type «full».

2

1. Heisfie på morgenkvisten. 2. LETT har åpnet rett ved jobben min. Hvorfor gjør de sånt mot meg? Kunne lett (haha) spist der hver dag. 3. Når noen oppdager blodårer på arm/skuldre: «Ooo, kult!» når jeg oppdager blodårer: «Æææææ, hva er det der?»

3

1. Kakaosesongen er her. Med klementin ved siden av, da er man «der.» 2. Og så er det bare å videreføre vintertemaet med på trening. 3. Halloween! Emelie ass. For en unik solstråle!

4

1. Kaller meg hybridløfter. Ikke så vanlig å drive med både vektløfting og styrkeløft, men jeg tenker «jo mer Eleiko, jo bedre». Så derfor veier nøkkelknippet mitt et lite tonn. 2. Men Eleiko gjør meg glad, så da er det greit. 3. Okei, jeg må bare fortelle. Jeg har jo vokst opp på Nordstrand, og før vi jentene fikk lov til å dra til sentrum alene, dro vi til Bryn senter på lørdager. Tiden var kommet for at vi hadde lyst til å kjøpe stringtruser, men vi turte selvsagt ikke si dette til foreldrene våre. Så vi kalte det for tursekker. Vi kom på skolen dagen etter, fnisete som aldri før, og bare «har du på deg tursekk i dag, eller?» før vi kollapset av latter, og ingen andre skjønte noe som helst. Åh, tider.

5

1. Er det bare jeg som føler jeg overbelaster UPS sine sider når jeg venter på en pakke? Sporer den sånn tolv ganger i timen, haha. 2. Denne gangen var det konkurransedrakt til vektløfting som tok veien til meg, DIGGER DEN! Har hatt lyst på den i en liten evighet, men Nike sine damedrakter er ikke bare-bare å få tak i. Drakten er treningsmotivasjon i seg selv, til tross for at det ikke er vektløfting jeg satser fullt på. Men den sitter som støpt, og er så behagelig. 3. Apropos treningsklær. System <3

6

1. Morgenblid jente. 2. Det stedet ass. 3. Har jeg fortalt dere om hvor mye paprika jeg spiser?

7

1. Små voksne barn. 2. Wiiii! Så stas med nytt treningsprogram! 3. Ro i sjelen.

8

1. Har dere smakt denne? Hvis dere liker kokos MÅ dere faktisk smake. Den er -SÅ- god! 2. Haha, er tegneferdighetene mine imponerende, eller? 3. Jeg har visst blitt norgesmester i isbjørnløfting. Hahahahaha, skal aldri fjerne den der! Annette rigget til på plassen min på jobb.

God søndag! Her er det livsnyting for fulle mugger på planen. Bare hygge og ro.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.