2 november 2015 -- 21:14

November! Andre, til og med. Fint at ingen gadd å si i fra til meg da det ble bestemt at vi bare kjører annenhver måned dette året da… Dagene går unna i fykende fart, og i november har jeg som mål å ikke ha like full timeplan som jeg pleier. Det som prioriteres bort er rett og slett et par sosiale avtaler i ukedagene. Jeg føler jeg er sosial nærmest hele døgnet noen dager, og selv om det for all del er hyggelig, blir det litt mye «gi» og kanskje ikke alltid like mye «få tilbake». Gi til de rette menneskene. Ikke de som bare tar. Lettere sagt enn gjort. Men man er sin egen lykkes smed, og jeg vil ha overskudd og livsglede ikke bare i dag og i morgen, men neste uke, neste måned og neste år!

Ellers har jeg det så spennende for tiden: jeg begynte på nytt treningsprogram forrige mandag, og det er lagt opp så jeg trener annerledes enn jeg noen gang har gjort. («Noen gang». Sånn siden jeg har trent ordentlig sååå lenge…) Jeg tror det kommer til å gi gode resultater. Det krever innsats, men det er jeg absolutt villig til å legge inn, selv om jeg fikk litt bakoversveis da jeg så mengden. Lever bare én gang – dette er en gyllen mulighet til å teste hva jeg, kroppen min, og hodet mitt er kapabelt til! Digger det, blir gira bare av å skrive dette. Godt tegn, huh? I den forbindelse har jeg gjort noen justeringer i kostholdet også, og det er minst like spennende, synes jeg. Har brukt mange timer på å fordype meg i ulike teorier, og jeg tenker at det aller beste svaret på om det funker eller ei, får man ved å teste selv. Ny dxa-scan (røntgen av kroppen) når programmet er over, i tillegg til at maksløftene får tale for seg selv. Har jeg blitt sterkere? Kanskje jeg har meldt meg på et løftestevne også, hvem vet…

Og siden jeg først er i gang med å bable om alt og ingenting kan jeg jo meddele hvilken fryd det er å endelig ha mer enn to hverdagsantrekk som faktisk passer! Jeg har bestilt litt nytt de siste par ukene, så nå har jeg noe å velge mellom, i riktig størrelse. Klær jeg liker. Som varmer! Fornøyd med det tiltaket, må jeg si. Har ryddet treningklærne mine også, så nå er det kun ting som passer og som jeg faktisk bruker. Det er så herlig å åpne skap og skuffer og se plagg man liker og har lyst til å bruke, ikke måtte lete seg frem til godbitene.

Vel, håper alt er bra med dere, og at dere nyter denne nydelige årstiden. Slenger like gjerne ved et bilde jeg tok på vei til trening i går. Deilige farger!

frognerfall

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Spennende med nytt treningsprogram og med kostholdet 🙂 Gleder meg til å følge med.
  Og kjenner meg så godt igjen med det å ha litt for presset timeplan. Her skal først eksamen overstås på onsdag og torsdag, så er jeg klar til litt meg-tid igjen, SÅ deilig det blir!

  • Kamilla K sier:

   Jaaaa, superspennende 😀 Digger slike prosjekter! Og stas at du vil følge med 🙂

   LYKKE TIL med eksamen!!! 😀 Åh, det er en egen følelse når man har levert noe slikt altså.

 2. Nydelige farger! Ha en fin uke, og måned 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.