17 november 2015 -- 20:57

Jeg vet det bare er tirsdag, men jeg er virkelig knallfornøyd med starten på denne treningsuken. Så mange repsperser, stabile løft og teknikkforbedringer, og ENDELIG begynner jeg å få teken på å gjøre de lette vektene lette. Ikke bare ta i det som kreves, men være eksplosiv, og faktisk produsere maksimalt med kraft, til tross for at det ikke er nødvendig for å fullføre settet.

Før sommeren la jeg om teknikken i knebøy, og måtte redusere vektene betraktelig. Det var en stor dose ego som måtte legges igjen, og i starten utviklet jeg et litt bittert forhold til den kjære øvelsen. Men så, etter måneder med målrettet jobbing, der tålmodighet og kontinuitet har vært nøkkelspillere, ser det ut til at det begynner å skje ting. Og det gjør meg så, så, så, så glad, gira, takknemlig og fornøyd! For jeg vet at dette blir bedre enn den andre teknikken noen gang kunne blitt. Det var en «enkel» løsning der og da, men på sikt er dette vinneren. Når hardt arbeid gir resultater… Den følelsen! Takk, beina mine, jeg digger dere <3

squaaaat

Og gjett hva – jeg har vært kjempeflink til å filme på øktene. Alt for flink egentlig, filmen på søndag kommer jo til å bli sååå lang. Skal pønske ut en løsning. Ellers har jeg skrevet kladd til et innlegg om hvordan jeg tror man kan få i gang en livsstilsendring, men nå skal macen klappes igjen, så jeg får lese over i morgen, og forhåpentligvis er det publiseringsverdig. Hejhej!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.