28 november 2015 -- 10:26

Haha, etter forrige innlegg om hvor bra treningsuken hadde vært, var det en som kommenterte at hun måtte le litt, for jeg sier jo alltid det. And here we go again! Jeg vet ikke om det er det at kroppen begynner å respondere ekstra godt på treningsprogrammet, eller hva… For balansen med søvn, godt kosthold, mye latter og godhet, den har vært der lenge før dette her skjedde. Men de siste to-tre ukene har altså vært helt eksepsjonelt gode på treningsfronten. Med tanke på at jeg skal delta på et stevne om bare to uker, er jo det både lovende og skikkelig motiverende. Det er riktignok et svært uhøytidelig og lite stevne, men det betyr ikke at jeg ikke har lyst til å prestere bra. Jeg har bare vært med på ett stevne i denne vektklassen, så om jeg kan løfte mer i både knebøy, benkpress og markløft, enn det jeg gjorde i oktober, hadde det jo vært svært gøy! Mestringsfølelse er noe jeg liker.

Denne helgen er det bare kos og hygge fra start til slutt. Treninger, innflytningsfest, tur, late morgener, rikelig med søvn… Deilig! Apropos fine ting: i går pratet jeg en halvtimes tid med min herlige venn Tor-Arne, han bor i London, og det er da man setter ekstra pris på å få hørt den stemmen man savner. Å skrive blir ikke det samme, selv om vi selvsagt gjør mye av det og. Han ekspert på å få meg til å føle meg bra, og til å minne meg på mine verdier og at hardt arbeid er gull!

IMG_5859a

Nei, nå skal jeg nerde litt med en bok om ernæring for kvinnelige utøvere, mens jeg koser meg med kaffekopp nr to. Deretter går ferden til trening. God helg, kjære dere! Nyt!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Helene sier:

  Hei Kamilla! Har fulgt med deg i mange år, og du er en evig inspirasjonskilde. Så reflektert og gjennomgående god som du virker er en sjeldenhet:) Har du noen gode boktips å komme med? alt fra selvutvikling til gode bøker om trening og kosthold? 🙂 Ha en finfin helg! klem til deg!

  • Kamilla K sier:

   Gjett om jeg har lest den kommentaren der tre, fem, åtte ganger, hehe 😉 Tusen takk, Helene, du fikk meg til å smile stort!
   Jeg kan fikse et bokinnlegg, hvis det er ønskelig. Ellers er en av mine favoritter «f**k it» (mental trening), quiet/stille (om introverter), «få ting gjort» (tittelen forklarer vel hva poenget med boken er), og «it starts with food» (også ganske selvforklarende 😉 ) Håper det hjalp deg noe! GOD HELG! Stor klem 🙂

 2. G sier:

  Hvilken bok om ernæring for kvinnelige utøvere leser du? 🙂 god helg!

  • Kamilla K sier:

   Renaissance Woman fra RP Nutririon. De har en e-bok om ernæring (kaloribalanse, makro- og mikronæringsstoffer, måltidsrytme, kosttilskudd osv) for utøvere, og har nå kommet med en e-bok rettet mot kvinner også, med alle de faktorene det bringer med seg 🙂 Det er ikke om grunnleggende ernæring, men heller steget videre, når du allerede har et bra/balansert/sunt kosthold.
   God helg!

 3. Victoria sier:

  Hei Kamilla,

  Du hvilke styrkeløft sko bruker du på bildet? er på utkikk etter et par, men aner ikke hvilke jeg burde velge og hvor jeg får tak i de? Da spør jeg jo selvfølgelig dronningen av styrketrening da vett:-P;-)

  Hilsen Victoria

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂 Jeg og Nike vettu, det radarparet 😉 Det er Nike Romaleos II – jeg har de i både røde med gull, og mørkeblå med rødt (de på bildet). Ooooog det kan hende jeg bestilte et nytt par på mandag, hvem vet… Hehe 😉 Kjempefornøyd! Har bestilt alle mine fra eastbay.com, men vet Rogue Fitness har de også, begge de sidene er store leverandører, så du kan være sikker på at det ikke er noe tull. Bare vær obs på størrelsen, for Nike bruker herrestørrelser i løfteskoene sine. Jeg bruker som regel 37 – 37,5 i vanlige joggesko, og har størrelse US 4,5 i begge mine par, passer perfekt! Jeg hadde tidligere løftesko fra Reebok, men de var egentlig ment til crossfit, og var dermed veldig myke (og dermed ikke like stabile), ikke like høy oppbygging i hælen. Vet at XXL har noen løftesko også, de er sikkert helt greie 🙂
   Håper det hjalp deg noe på vei – bare å spørre mer, så skal jeg svare så godt jeg kan!

   • Victoria sier:

    Tusen takk for svar:-)!!! Da virker det som om du er fornøyd, så da tror jeg at jeg skal gå for de! Det eneste jeg lurte på er når jeg sjekker størrelseguiden(herre) på eastbay.com så står det at størrelsen din på 4,5 er 36,5? Kan det stemme, måtte du da gå ned en hel størrelse? fordi jeg bruker vanligvis 38 i sko så da skal jo jeg i utgangspunktet ha 5,5 i herrestørrelse?

    • Kamilla K sier:

     Jeg er veeeeeldig fornøyd! 🙂
     Skal vi se her «finner frem to par Nike-sko*. Okei: jeg har såkalt 36,5 (US 4,5 herre) i løfteskoene, og størrelse 37,5 i Nike Free. Bruker 37,5 (noen ganger 38) i stort sett alle sko. Jeg husker jeg hadde bestemt meg for US 5 først, så leste jeg titalls med anmeldelser av skoene og kom over en jente fra Norge som brukte 37,5 og hadde sine løftesko i 4,5. Så da bare tok jeg en sjefsavgjørelse, og hørte på henne. Veldig glad for det, for nå venter jeg jo på par nr tre i den størrelsen. Ikke at dette nødvendigvis hjelper deg så mye, men der har du i hvert fall mine tall og min erfaring med det 🙂
     Hvilken farge skal du ha? 😀

 4. Victoria sier:

  Herregud Kamilla du er så søt! Jeg har aldri vært borttil en blogger som er så oppmerksom på alle sine lesere, ser jo hva du svarer på andre innlegg hvis noen spørr om noe jeg lurer på og du svarer alltid så nøye og virker bare rett og slett som en herlig jente, det er nesten flaut å si men jeg skulle så gjerne møtt deg en dag og bare gravd i den geniale hjernen din:-)!! tusen takk igjen for konge bra svar! Jeg tenker kanskje jeg tar sjansen på US 5, og jeg likte egentlig både de du har på bilde og de røde og gull fargende, åh kjenner jeg er gira på å bestille de til meg selv og kjenne forskjellen år jeg trener:-)!! du forresten jeg har et spørsmål angående de ullsålene, ser du sier du har 37,5 i nike free, men 36 i ullsålene, syntes du det går greit? tenkte å kjøpe ullsåler til hele søskenflokken til jul, og da er det greit å vite at jeg kanskje kan gå for en størrelse mindre enn det de vanligvis bruker? ha en fortsatt fin mandagskveld, dette er jo favorittdagen din er det ikke;-)

  • Kamilla K sier:

   Takk for at du fikk tårene mine til å renne på t-banen 😛 Jeg ble så rørt av de ordene der. Tusen, tusen, tusen takk, Victoria. Det der traff meg virkelig godt. TAKK!!! 😀 <3 Å, måtte nesten ta skjermbilde av den kommentaren der.
   Åh, jeg liker mine Nike Romaleos så godt, håper du blir like fornøyd. Knebøy vil bli som en ny verden - en bedre verden 😀

   Jeg har ullsålene i både 36 og 37, men kan ikke si jeg har tenkt så mye over forskjellen. Har noen sko som er litt mindre, trolig tilsvarende 36,5/37 for Nike, og til de bruker jeg de korteste. Men det er liiiiten forskjell. Så det er nok bare å kjøre på med sin vanlige størrelse 😉 Genial gave! 😀

   TAKK for så god kommentar! Åh, dette var bare utrolig stas! 😀 Stor klem til deg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.