5 oktober 2015 -- 6:30

Gooood morgen og god mandag, dere! Ah, nå kribler det i blodet her – dette er uken jeg har ventet på i så mange måneder nå. På lørdag gjelder det. Og egentlig hver dag frem til det. Smarte valg, hver dag. Det fører meg dit jeg vil.

Forrige uke koste jeg meg så. Mange var bortreist på ferie, og selv synes jeg bare den lille faktoren er med på å gi en ekstra ro for de som er igjen hjemme. I tillegg var det så herlig vær i Oslo, jeg hadde knallgod kvalitet på styrkeløftøktene mine, jeg var med fine mennesker, jeg fikk slappet skikkelig av, og jeg fikk gått fine turer. Livet!

På mandag var Hilde og jeg på Kolsåstoppen i solnedgangen, og på lørdag var Dag og jeg der i solsteken. Vi var først på trening i et par timer, så da gjorde det ikke så mye at selve turen ikke er veldig lang. Grei stigning og så herlig utsikt. Vi lekte litt på toppen, før vi travet nedover igjen.

 

Synkronpullups i et tre, det er naturlig trening på sitt beste!

Før vi rettet snuten mot Oslo igjen, tok vi turen bort for å titte på Farmers Gym.

Ja, da gjenstår det bare å ønske dere en herlig uke! Jeg ser for meg både matinnlegg, tankedeling og litt hverdagslige bilder på bloggen denne uken. Og på søndag eller mandag tror jeg det blir løftesnakk og bilder for full guffe, haha! Kos dere i dag!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Maja sier:

    SÅ herlige bilder! Tror sannelig jeg må ta meg en tur opp Kolsåstoppen snart for å stagge fjelltursavnet. Klør i hele kroppen etter å komme meg til fjells og opp på en topp før det blir alt for kaldt og dårlig vær!

    • Kamilla K sier:

      DO IT! 🙂 Selv om jeg heller vil anbefale en tur på en av toppene i Maridalen da, Kolsåstoppen har knallfin utsikt, men selve turen er ikke det helt store 😛 Uansett: digg med tur!

  2. Så koooos! Ha en superfin uke <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.