19 oktober 2015 -- 7:00

Jeg er vant til at når jeg driver med styrkeløft, er det mange som sier at jeg driver med vektløfting. Det høres jo logisk ut: de vet jeg driver med noe som handler om å løfte vekter, og de vet at det går an å konkurrere i vektløfting. Hvorfor må jeg ødelegge alt og si «nei, det er ikke vektløfting jeg driver med» da? Vel, nå blir det i hvert fall vanskelig å holde styr, for jeg konkurrerer i begge deler! Hovedsakelig styrkeløft da. Knebøy, benkpress, markløft. Det er det jeg trener for. Det er der hjertet ligger. Det er der styrken dyrkes.

Men så liker jeg å leke også, og det er der vektløftingen kommer inn i treningen min. Olympisk vektløfting. Rykk og støt. På tirsdag hadde jeg pt-time med Atle Bakken (mer om ham i et eget innlegg). Jeg har ikke fokusert på vektløfting i oppkjøringsfasen til regionsmesterskapet i styrkeløft (åpenbart), så det ble litt travelt at jeg skulle delta på et vektløfterstevne én uke etter. La til og med om på deler av teknikken på tirsdag, kanskje litt dårlig timing, haha. Men så er ikke målet mitt å bli nevneverdig god i vektløfting heller, så tanken var å ta lette vekter, bare ha det gøy og kose meg med venner. Mission accomplished!

1

Litt bevegelse med stangen, før det var å skifte til løfteantrekk og begynne oppvarmingen.

2

3

En kaffe- og sjokoladebar (med koffein!) og vann, før min pulje startet.

4

5

6

7

8

9

10

11

Jeg fikk 5 av 6 godkjente løft. Ni kilo unna NM-kravet, det føler jeg kanskje sier mer om kravet enn noe annet, men det er jo så få jenter som driver med vektløfting i dette landet, så de kan vel ikke sette det høyere. Sånn sett er det jo nesten rart å ha krav i det hele tatt.

12

Førsteplass! Før du tenker «wow» så kan jeg jo meddele at jeg var den eneste som deltok i 63 kg-klassen, haha! Han som overrakte medaljen roste meg for rykkstilen min, så det synes jeg var litt festlig. Noe å ta med seg videre, og ikke minst var det gøy å dele det med Atle, som «fikset» rykket mitt bare noen dager i forveien.

Det var morsomt å delta. Skal jeg gjøre det igjen skal jeg ha ny drakt, for å si det sånn. Nike.Liker jo så godt den jeg bruker i styrkeløft, og slikt har jo faktisk litt å si. Kanskje bare bestille med en gang, vet aldri hva slags innfall om stevnedeltakelse jeg plutselig får. Jaja, jeg har svart belte i nettshopping, så det bør ikke bli noe problem.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Åååh, haha, nå fikk du meg til å le SKIKKELIG godt her ved kontorpulten! Svart belte i nettshopping! 😀 Den traff meg rett i humornerven, muligens fordi det er såpass tidlig på en mandag morgen, og jeg som regel er litt ekstra teit da. 😉

  Tror egentlig ikke jeg trenger å skrive dette, med tanke på ditt forhold til mandager, men ha en SUPER mandag uansett! 😀

  • Kamilla K sier:

   Hahahahaha 😀 Liker å kunne glede! Herlighet, allerede over en uke siden kaffedaten vår! Sprøtt!
   Vet du, mandagen min var skikkelig kjedelig. To tenner og fire tusen kroner fattigere, samt en hel mandag som gikk med til å halvsove. NULL produktivitet. Kan bare gå oppover nå ass, haha!

 2. Vlde sier:

  Åååh, du er så flink, Kamilla! Kjenner jeg blir skikkelig stol av deg, lell om jeg ikke kjenner deg 🙂 Du kommer til å bli Norgesmester i ALT, om du bare prøver 😀

  • Kamilla K sier:

   Nå smiler jeg stort her! TUSEN, Tusen takk! Altså, jeg tror ikke du/dere lesere skjønner hvor mye slike kommentarer betyr. Takk! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.