23 oktober 2015 -- 9:32

Inneholder annonnselenker!

Nå som det er tilbud på frakten på iHerb (fire dollar for standardfrakt, ut oktober), tenkte jeg å dele mine favoritter med dere.

Questbarer: trenger jeg si mer? Som jeg har nevnt utallige ganger pleier jeg å gå hjem etter trening, og ettersom det tar en times tid, synes jeg en questbar er på sin plass. Så godt! Jeg har fått noen esker her og der, plukker opp et par når vi er i Sverige, og bestilt noen fra iHerb. Koser meg med å variere. Min ultimate favoritt er cashew and coconut. Sjokoladevariantene blir som regel inntatt i helgen.

Kokosmasse: jeg liker å ha kokosmasse i cottage cheese og yoghurt, og synes denne er så deilig, for den er ekstra finrevet.

Yogi-te: Et gammelt bilde, så lageret er ikke like komplett lenger, men dere skjønner tegninga. Chai Rooibos er min favoritt, med Cocoa Spice på en god andreplass. Også er jeg svak for de små sitatene på hver enkelt tepose.

Stevia: det eneste jeg bruker av søtning. Enkelt og greit bare steviapulver, har kjøpt denne boksen i en årrekke nå. Har en slik boks ganske lenge, og opplever ikke noe rar ettersmak av steviaen.

Blender bottle shaker: jeg er en smule kresen på størrelsen på shakere, en ting jeg faktisk har begynt å bruke nesten hver dag de siste månedene. De vanlige er rett og slett for store, synes jeg. Upraktisk! Men disse er både i en bra størrelse, i tillegg til at jeg digger den «loop»en, som får bort klumper på 1-2-3. Har vannflaske fra samme merke: liker når ting matcher.

Kokosmel og fiberhusk: standard når jeg lager lapper, for begge deler trekker til seg godt med væske, slik at det blir bra og fluffy konsistens, og i tillegg smaker kokosmel godt og er kan takles av de fleste kropper.

Chocolite proteinpulver: det er ikke en plettfri ingrediensliste, men det er litt vanskelig å bry seg, for det er så godt! Min favoritt er å blande en halv boks mager kesam med 1-2 scoops av dette. Sjokoladekakekrem rett fra boksen? Ja, takk!

Taco– og pizzakrydder: GODE blandinger! Disse er uten salt, noe jeg alltid tilsetter selv.

Nå som frakten er så billig lønner det seg å fordele bestillingen over flere pakker, hvis du skal ha mye. Bare hold deg på under 350 kr per pakke (innhold + frakt).

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. tonekb sier:

  Hei, søte du!

  Fint innlegg, mange gode tips her! Det eneste jeg stusset litt på – og som jeg også har stusset litt over på snap-storyen din – er disse QuestBar’ene. Du, som bestandig har frontet et mest mulig naturlig kosthold uten kunstig søtning etc., hvorfor er QuestBars innafor? Selv er jeg veldig svak for de, og bruker de som en kos i hverdagen, men jeg får jo unektelig en del vondt i magen av de pga. søtningsstoffene. Tenkte det kunne være kjekt å høre dine tanker rundt det 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Liker observasjonen 😉 Jeg synes de er kjempegode, rett og slett. Jeg mener ikke at de er supersunne, jeg tenker ikke at de gir kroppen særlig mye bra. Nesten så jeg kaller det «guilty pleasure», men jeg synes guilty er så feil ord å bruke, for jeg har absolutt ikke dårlig samvittighet for å spise noen barer i uken. De metter, jeg liker smaken… Det er liksom den ene tingen som ikke passer inn i kostholdet mitt, føler jeg, men som jeg likevel velger å beholde, haha. Jeg kjenner riktignok ikke noe magevondt eller andre negative effekter av dem, men vet mange både får vondt og mye luft 😛 Så jeg har ikke noe annen forklaring enn at de er gode og praktiske.
   God helg! 🙂

 2. Masse digg! Ha en fin helg, søta 😉

 3. A sier:

  Takk for inspirasjon 🙂 Det virker som du er flink til å opprettholde en balanse mellom ekte og sunn mat, og «sunne» alternativer/tilskudd i kosten!

  Er fan av mange av disse produktene selv 🙂 Questbarene eneste barer jeg spiser uten å få magevondt OG som smaker godt, og det er som oftest når man er på farten eller trenger litt ekstra. Jeg kjøper alltid de store posene av tacokrydderet, det er så praktisk. Og det proteinpulveret, det må jo være det beste (smaksmessig) på markedet! Selv om ingredienslisten ikke er plettfri som du sier, så er mesteparten trossalt whey-isolat, og resten utgjør veldig lite om man spiser det i ny og ne i moderate mengder. Totalen på kostholdet er det som spiller noe rolle til syvende og sist 😀

 4. kristiane sier:

  Hei! 🙂 sitter og skal bestille en pakke nå, må det bli 350kr inkludert frakt eller kan frakten komme i tillegg til de 350?
  Tusentakk for en suuuper tipsguide!
  Håper mandagen din er like fin og sprek som du!
  Klem!

  • Kamilla K sier:

   Frakt må være inkludert! 🙂 Det er slik den nye mva-regelen er. Så totalen bør være på under ca. 41/42 dollar per pakke.
   Håper du har funnet noe digg 😀
   God mandag til deg, Kristiane! Kleeeeem

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.