28 oktober 2015 -- 6:21

Forrige uke dro jeg til en tannlegespesialist i troen om at jeg skulle fjerne den ene visdomstannen på høyre side. Gikk ut derfra med to tenner mindre – hun tok de to visdomstennene på venstre side. Haha! Trolig den beste tannlegeopplevelsen min noen gang: røntgenmaskinen spilte musikk, det var stilig farget sirkellys over meg, supermoderne lokaler, kjempehyggelige folk, smertefri behandling, og i det hele tatt. Men uansett hvor hyggelig det var å være der: jeg har to tenner mindre, og det er uvant for kjeven, og dermed noe ubehagelig for meg.

Det er to ting det går utover, eller har gått utover: jeg blir så sløv av smertestillende. Jeg kan gå år uten å ta en eneste pille, og da jeg plutselig fikk ekstra sterke sov jeg jo hele tiden! Når det ikke går utover nattesøvnen at man sover fire-fem timer i løpet av dagen… Haha! Men det går greit, nå tar jeg 1-2 i døgnet. Det eneste det egentlig går nevneverdig utover nå er hvor mye jeg kan ta i på trening, for jeg har oppdaget at det faktisk er ganske vanskelig å stramme hele kroppen, og lage buktrykk, samtidig som man slapper av i kjeven, for å ikke kjenne pulsering i det ømme tannkjøttet. Ny treningsform for min del i hvert fall. Jaja, en liten utfordring å takle. Det skal jeg klare.

visdomstann

Haha, det har gått med mye banan, yoghurt, makrell i tomat, mandelsmør og egg, for å si det sånn. Men nå er jeg tilbake med paprikaen, så da kan vi vel si ting begynner å ordne seg. Også har jeg selvsagt dratt kinnet til side, for å se inn på såret… Tips: ikke gjør det.

Og ja, jeg unngikk hard fysisk aktivitet de første 2-3 dagene, slik skrivet sa. Ga meg selv en stjerne i boka for det, hadde såååå lyst til å løfte tungt.

Vel, det var nok sutring fra min side. Ha en fin dag!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Jeg føler med deg, har tatt alle mine 4! Etter den første jeg tok så det ut som noen hadde gitt meg en på tygga – så heldig du slipper den 😉 Utover det synes jeg det var latterlig fort gjort – og lite vondt, før i ettertid.

  Kjenner meg igjen med treningsbiten óg – har fått treningsforbud mot absolutt alt som kan belaste kneet mitt på en eller annen måte fordi det takket for seg etter å ha løpt toughest. SÅ kjedelig, til og med lengre turer og tunge overkroppsøkter må vike da… Rakk heldigvis å perse i mark (120!! Endelig!) før forbudet kom, haha!

  Ha en fortreffelig onsdag, Kamilla! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hahahaha, uff! Ja, ut i fra hva andre forteller om sine erfaringer/opplevelser skjønner jeg at jeg har sluppet billig unna 😉 Men ja, det gikk så fort! Ble helt satt ut, plutselig bare «da var de ute!» og jeg trodde hun knapt hadde begynt prosessen.

   Åååå! GOD BEDRING! Herlighet, den er tyngre å takle, det får du min fulle sympati for. Men tenk så mye det lønner seg å ta hensyn nå – så blir du forhåpentligvis bra igjen om ikke så alt for lenge! 🙂 GRATULERER med sterk mark, konge! 😀

   Haha, trodde det sto «forferdelig» 😛 Ha en FORTREFFELIG onsdag du også, Therese 😀

 2. Catharina sier:

  Hei! Håper det går bra med deg etter tanntrekkingen 🙂 vil bare som tannlege påpeke at du ikke bør drive å dra i kinnet for å se på såret da det kan påvirke tilhelingsprosessen. 🙂

  Ha en fin dag og riktig god bedring!

 3. Marte sier:

  Lov med litt sutring, Kamilla! Selv om du er et supermenneske, så er du fortsatt et menneske! 😉 Haha, tips mottatt! Aldri trekt noen visdomstenner selv (*bankibordet*), men skal i tilfelle da, aldri dra i kinnet for å se på såret. Gir deg en pluss bak stjernen din i boka! DU er flink. Vet hvor vanskelig det kan være å være fornuftig.. 😉 Så stjerne+ til deg!
  Håper torsdagen din blir fin, og at kjeven din blir bedre og bedre! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hihi, takk, Marte 🙂 Du er god!
   Og takk for stjerne!!! Kjennes bedre i dag, så tror vi er på sporet av noe nå 😉 DIGG!
   God torsdag til deg, håper du får en fin dag! <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.