21 oktober 2015 -- 6:30

Jeg var i total lykkerus søndag kveld. Hilde og jeg hadde avtalt å gå søndagstur, og det i seg selv er helt topp i min bok. Høstnatur, sol, godt selskap, gåtur… Det er oppskrift på en rolig sjel og en balansert Kamilla. Men så… Hilde hadde med noe ekstra. Som viste seg å gi helt enormt med glede!

Hilde har nemlig kjøpt hengekøye! Den er så lett, pakkes ned i en egen liten lomme som henger på, festene er «tree friendly» og det tok vel omtrent ett minutt å sette den opp. Og den er dobbel! Så vi hadde hver vår del. Noe så genialt! Hadde vi hatt med oss mer klær hadde vi vel fortsatt ligget der oppe.

Den roen. Lukke øynene, lytte til fuglene, ta dype pust, og bare la hvilepulsen ta over kroppen.

0

1

2

3

4

10

5

6
7
8

9

Mitt kjære Oslo.

Jeg kjenner jeg gleder meg til neste gang. Den hengekøyen kommer ikke til å støve bort, for å si det sånn.

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Det så utrolig herlig å ligge i hengekøye ute i skauen et sted. Så fantastisk!
  Fine bilder fra deilige omgivelser 🙂

 2. Ingrid sier:

  Dere er søte!

 3. Marte sier:

  Ååå <3 DET er ren lykke det! 🙂
  Elsker måten du formidler det på, Kamilla. "Den roen. Lukke øynene, lytte til fuglene, ta dype pust, og bare la hvilepulsen ta over kroppen".. Alle med hektiske dager og stressa kropper burde ta seg tid til å ut i naturen en gang iblant! Finnes ikke bedre medisin for et slitent hode, og en stressa kropp 🙂
  Gleder meg til neste turinnlegg og flere nydelige bilder! 😀

  • Kamilla K sier:

   *gliser* 😀 😀 😀
   Jeg er så enig. Beste terapien. Skikkelig ro, det er så verdifullt.
   Håper du får en herlig torsdag, Martemor 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.