20 september 2015 -- 11:06

Dagen i går var så fin! Rolig morgen, lang og god treningsøkt, markatur med Hilde og han firbeinte, og så tacokveld. Sånt bidrar til økt livskvalitet her i gården. Love it!

Vi planla å gå på en annen topp enn Gaupekollen, men da vi kom dit så vi at det myldret av bær- og sopplukkere, og vi var ikke i humør til å forholde oss til andre mennesker, så da dro vi litt lenger inn i Maridalen, og gikk opp på Gaupekollen. Godt valg, for turen ble veldig fin.

Ah, livet i marka.

Nå skal jeg faktisk bare pusse tennene, skifte til tights, og komme meg ned til Kristin, så stikker vi, og Sara, i marka. Det er bra vær, god sikt og behagelig turtemperatur, så jeg tipper denne søndagen blir alle tiders! Kos dere – nyt dagen!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Herlige omgivelser! Håper søndagen din er like fin 😉 Nå er det min tur til å dra og løfte litt.

  2. Synne sier:

    Heihei! Etter å ha sitt på dei fine innlegga om turane dine er eg endelig flytta til Oslo og kan gå dei sjølv, og lurte på om du kunne lage eit innlegg om dei forskjellige turane du likar, kor dei er og evt korleis man kommer seg dit? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.