25 september 2015 -- 6:30

Ironisk nok blir det mest bilder av alt annet enn det jeg konkurrer i, og faktisk trener mest for: styrkeløft. Fokuset er et litt annet sted på de øktene, da er det prestasjon og maks kraft. Men på de resterende øktene, som er vesentlig lettere, er det rom for å dokumentere og dele. Og i olympisk vektløfting er det gull verdt å filme for å se teknikk og stangbane. Det føles ofte ganske annerledes enn det ser ut som.

4

3

I går hadde jeg en god og veldig morsom økt. Først trente jeg frontbøy opp til 90 kg, deretter teknikkterping i rykk og støt, og så hadde Marie og jeg en festlig seanse på det nye crossfitområdet på Magnat. Herlighet som vi lo og tulla rundt! Jeg fant plutselig ut at jeg skulle lære meg riktig teknikk i kettlebellswings, og at jeg ville stå i bro. Aldri gjort noen av delene før, men Marie kan litt om begge deler, så da fikk jeg noe å jobbe med videre.

Jeg liker overhodet ikke å trene MED folk, altså at vi trener det samme annenhver, og deler utstyr, men jeg elsker å trene SAMTIDIG med den herlige gjengen på Magnat. Alle styrer med sitt, følger sine program og jobber med sine oppgaver og svakheter, men så har vi det gøy, prater sammen mellom settene, og motiverer hverandre til å prestere.
1

Prøver å tøye mobiliteten mens Marie gir meg latterkrampe med sine ablegøyer.

2

Så må jeg bare lære meg å gjøre det hele litt mer elegant, ikke så mange knekk i leddene. Det blir bra! Som om jeg ikke trener nok i utgangspunktet, haha. Men bro kan jo hjelpe til med oppspenn i benkpress, og kettlebellswings kan jo hjelpe til med teknikken i rykk. Det er i hvert fall min unnskyldning for å legge inn litt ekstra lek.

Men ingenting gir meg så mye treningsglede og mestringsføelse som styrkeløft. Å være sterk er artigere enn jeg noen gang så for meg! Nå er det ikke lenge igjen til RM! Gleder meeeeeg!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Jeg lo så bra av videon! Må prøve å stå i bro jeg og, det er mange år siden sist 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha, så bra 😀 Hadde det sååå gøy, men herlighet så uvant, er ikke vant til å være så mye opp-ned, ble helt svimmel til slutt 😆
   God helg!

 2. Malin sier:

  Å, du sprer så mye glede 😀 Jeg må prøve å stå i bro en dag! Jeg lurte litt på om du ville si noe om hvorfor du av og til trener med å gå baklengs på tredemølla? Ble så nysgjerrig og ville gjerne lære mer, da jeg så den snapen 😉

  • Kamilla K sier:

   Hahahahaha HVAFORNO? Har jeg noen gang trent på å gå baklengs på tredemølla? 😆 Nå skjønner jeg ingenting her, hahahaha!

   TAKK for gode ord 😀 Å stå i bro var vanskeligere enn jeg så for meg, må øve mer! 😀 God helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.