8 september 2015 -- 6:40

Hvordan var deres ukestart? Min var litt opp og ned, heldigvis mest opp, og det som var ned er noe jeg kan få fikset, så da velger jeg å fokusere på oppturene! Den største oppturen var helt klart pers i markløft. Jeg klarer ikke helt skjønne hvordan denne kroppen min fungerer, men jeg er så utrolig takknemlig for at den spiller på lag, og at den yter så godt som den gjør. Jeg gjør mitt beste for å ta vare på den og vise takknemlighet, med så optimalt næringsinntak jeg får til, godt med hvile, varierte dager og ikke minst fokus på reduserte stressnivåer og det å prioritere ting som gjør meg lykkelig. Den overordnede følelsen er at jeg har funnet en god løsning for meg selv, og jeg får ikke sagt nok hvor herlig det er å oppleve god livskvalitet. Skulle ønske jeg kunne dele det ut til dere!

Vel, i går skulle det siste løftet for dagen være 170 kg, hvis 160 kg gikk greit. Ikke bare siste løftet for dagen, men siste tunge løft før RM i oktober. 160 kg gikk greit, det gjorde 170 kg og… Jeg ble så sulten på mer, og sa rett ut at jeg ønsket å perse. «Hvis du skal løfte et løft til skal det være 180 kg!» Haha, jeg var ikke vanskelig å be, for å si det sånn. Og 180 kg… Det gikk opp det altså. OM jeg ble glad..!

1

DEN FØLELSEN!

2

Knebøyen gikk ikke sånn alt for bra i går, og dere skal vite at når bøyen ikke går bra, da blir denne frøkna ganske lei seg og frustrert. Jeg klarte ikke fokusere på hva jeg drev med, og alt var bare blæ! Men det er bare å øve, øve, øve. Og jeg tangerte persen min i både benkpress og chins, så jeg tror vi skal konkludere med at ukens første økt var mer enn bare bra. Kanskje den yogaen på søndag var en god idé…?!

3

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. G sier:

  Altså!!!! Bøyer meg i hatten! Fantastiske og råsterke du☺️??
  Min ukestart var også fin! Fikk den etterlengtede godfølelsen. Litt seig og trøtt idag, men Hey hva fikser vel ikke litt kaffe ☺️ Ha en nydelig dag!

  • Kamilla K sier:

   Hihi 😀 Tusen takk! Er så hyggelig med støtte! Og jeg digger at du hadde en god start på uken 🙂 Da satser vi på at du fortsetter i samme spor (etter litt kaffe 😉 )
   Ha en herlig dag, gode du!

 2. Silje sier:

  Igjen gratulerer så mye med pers, og tangering av perser 😀 ekstremt deilig følelse! Den yogaen var antagelig ikke så dum, nei. Jeg hadde to hviledager før forrige tunge bøyøkt, og vekten har aldri føltes lettere 🙂 Foretrekker vanligvis å trene færre øvelser pr økt og holde det gående hele uken, men burde antagelig lære å sette pris på hvile óg, hehe. Men, shit, RM i oktober kommer til å bli superspennende. Heier på deg!

  • Kamilla K sier:

   Iiiiih 😀 Tusen takk, Silje, du er så god!
   Ja, gjelder å tenke smart og langsiktig hvis man har store og langsiktige mål 😉 Bare litt vanskelig der og da noen ganger, hehe.
   JAAAAA det blir gøy 😀 igjen: takk!
   Håper du får en herlig dag 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.