10 september 2015 -- 6:50

Jeg må bare få dele et bilde fra tirsdagens kveldstur med dere. Delte det på Instagram i går (@kamillako), men det var noen så magiske minutter at jeg vil dele øyeblikket med så mange som mulig. Snakk om å være på rett plass til rett tid! Tidspunktet for turavgang var helt tilfeldig, og valg av rute ble til underveis… Det kunne ikke klaffet bedre. Naturen altså!

IMG_3714

Nå skal jeg suse innom postkontoret før jobb. I går hentet jeg noen nye treningsklær, og i dag venter noe hakket mer spennende… Nye løftesko! Legger sikkert ut på snap, og så skal dere få se herlighetene her i løpet av uken. Livet som løftenerd, haha.

Ønsker alle en strålende fin dag – her er det jobb, trening og tur på agendaen.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.