6 september 2015 -- 11:41

Inneholder annonselenker.

Hei dere! God søndag! Jeg har fått gjort en hel del i dag, men alt har gått i et avslappende tempo, og nå sitter jeg her med en så god følelse. Jeg har vasket treningsklær, laget matpakker for alle arbeidsdagene den kommende uken (har selvsagt tatt bilder), jeg har kost meg med kaffe og aviser, og jeg har spist deilig pannekakefrokost. Og jeg sov helt til kvart over ni! Herlig avslutning på uken. Om litt går ferden til Magnat, for superlett trening, tøying og rulling. Har tung økt i morgen, og skulle trene lett hele helgen. Vel, i går trente jeg ikke lett… Så da skal jeg være flink i dag. Jeg vil jo helst bare gi bånn gass hver dag, men det gjelder å tenke langsiktig, og ikke minst følge programmet, som skal få meg dit jeg vil.

Dagens frokost ble som sagt pannekaker. Meget enkle og velsmakende, og de inneholder faktisk proteinpulver, det er det nok ikke så ofte dere ser her. Men jeg kjøpte dette «Whey Tech vanilje» for noen uker siden, og synes det er så godt, spesielt til disse pannekakene.

Jeg brukte:

 • Tre egg
 • En toppet scoop med vaniljeprotein (bruk eventuelt annen tørrvare og tilsett søtning)
 • Tre ss havremel
 • Kanel og kardemomme.

Rørte sammen med en gaffel, lot det stå noen minutter, og stekte i smør. Jeg synes faktisk de blir best uten noe på, for vaniljen gjør så mye ut av seg, men jeg tok likevel noen med mandelsmør og salt.

God søndag, dere! Håper dere nyter søndagsroen, og lader godt opp til en ny uke.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. G sier:

  Så deilige pannekakene ser ut! Og veldig deilig med en slow start på søndagen, samtidig som den er effektiv.
  Jeg sov lenge (9), spiste en deilig frokost, leste litt pensum, gikk tur med venninne, lunsj med underholdning, litt lesing og nå er det snart tid for trening! Prøver å grave frem motivasjonen…..
  Og så skal jeg planlegge den kommende uka 🙂

  God søndag videre 🙂

  • Kamilla K sier:

   Digger at å sove til ni også er «lenge» for noen 😀 Høres ut som du hadde en riktig så fin dag, herlig 🙂 Glad på dine vegne!
   Ha en knallfin uke!

 2. Alexa sier:

  Jeg så hvor «lett» treningen din var i går på instagram, men jeg spiste cookie dough-is rett fra boksen. Haha, uff. Men det ga meg mye motivasjon, ennå jeg ikke trener så mye styrke, så kom jeg meg ut av døra i dag og gjennomført en lett økt på 7km. Så du er absolutt en av mine største inspirasjonskilder! Blir veldig gira på en svett og god treningsøkt når jeg ser deg her og på insta, som pusher som en MASKIN i alle de fine kballfargede treningsklærne dine 😀 og du er jo alltid så blid!

  • Kamilla K sier:

   Åååå, du er så god mot meg! Tusen takk, Alexa 🙂 Vit at jeg setter veldig pris på at du fortsatt titter innom her.
   Og takk for så herlig kommentar, lest den flere ganger nå, og får en herlig følelse inni meg – å inspirere og motivere er det jeg ønsker!
   Håper isen var god, og at den ga deg ekstra energiboost 🙂 Balanse er viktig! God uke til deg!

 3. Edona sier:

  Hei Kamilla! Elsker når du legger ut bilder av hva du spiser. Det er fint å få et lite innblikk i hva normal og enkel hverdagsmat kan være, ikke bare jålete og oppstæsja bilder med påbørstet glans 🙂
  Ville bare tipse om et veldig godt og rimelig mandelsmør i 1 kg bokser (!!) som jeg nettopp kjøpte fra nu3.no. Kun 116 kr for 1 kg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Heihei! 🙂
   Tusen takk for det. Her går det i enkel mat, men likevel sunn og velsmakende. Hyggelig at det settes pris på, jeg tror nok det er slik det er mest gjennomførbart for de fleste 😉
   HERLIGHET TULLER DU? Jeg satt og søkte på nett etter bra mandelsmør i går, for jeg er to ts unna å være tom! Trygg og grei side? Oooooh, tusen takk for tips! 😀 Nå ble jeg glaaaaad!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.