Veien hjem

Så hyggelig at dere ville ta følge med meg hjem fra jobb i går! Husker dere ikke turen helt? Flaks jeg knipset noen bilder.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Og så var vi hjemme! Takk for følget, det var en trivelig time.

12 kommentarer til “Veien hjem

 1. Sara

  Takk for turen! 🙂
  Hvor i Oslo vil du anbefale å bo? Er nok like glad i marka som deg, men fint å føle en viss nærhet til byen også.

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Mitt favorittområde er Nydalen/Storo/Bjølsen, så de stedene vil jeg anbefale å sjekke ut! 😉 Du får vel ingen steder som er så sentrale og samtidig så nærme marka. Trikken opp til Kjelsås, så har du Maridalsvannet, t-banen til Sognsvann, så har du mange muligheter der, og bussen fra Nydalen innover Maridalen, så har du hele Nordmarka for dine føtter – love it! Og samtidig er Storosenteret, haugevis med trivelige kaféer rundt i området, treningssentre i hopetall, og så er du midt i sentrum på 10-12 minutter! 😀 Og som dette innlegget baserer seg på: Akerselva. Går du nedover, kommer du til sentrum, går du oppover kommer du til Maridalsvannet og marka.

   Svar
 2. Thea

  Dette innlegget gjorde at jeg fikk klump i halsen og fikk hjemlengsel. Mitt kjære Oslo… Under en uke siden jeg flyttet, og selv om landligere omgivelser er fint for et par år, vet jeg at Oslo står mitt hjerte nærmest! Jeg får leve gjennom bilder som dette i tiden fremover jeg da :):)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Aw <3 Hvor har du flyttet? Langt unna? Oslo er her for deg om noen år også, og i mellomtiden er det sikkert massevis å nyte der du befinner deg 🙂

   Svar
   1. Thea

    Til Lillehammer. Veldig fint her også, men jeg er og forblir en Oslojente! 🙂 Heldigvis kan jeg dra hjem når jeg vil, så det skal nok gå fint. Lillehammer har visstnok bystatus, men helt ærlig, det er ikke mye bypreg over dette stedet hehe!

    Svar
    1. Kamilla K Innleggsforfatter

     Ah, da skjønner jeg! Det er vel litt vanskelig å forstå enkelte (de fleste) bystatuser i dette landet, når man er herfra. Det vi ser på som BY, og det som er kravene til bystatus er nok ganske forskjellig, kan jeg tenke meg 😛
     Bra det ikke er så langt unna da, så blir det sikkert nok av turer hjem 🙂 Og så får du nyte det Lillehammer og området rundt har å by på så lenge.

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *