8 august 2015 -- 10:00

Helg! Har ikke noe problem med å komme meg opp tidlig om morgenen, men skal si det var godt å sove litt ekstra i dag. Og det jeg liker aller best: rolige og stille morgener. Spesielt stille. Jeg liker (elsker) stillhet.

I dag skal jeg på kafé, og senere har jeg en treningsavtale. En rolig helg – det skal bli godt, etter uker og måneder med fullt kjør. Også driver jeg selvsagt og pønsker på hvor neste fjelltur skal gå, for jeg vil ut! Gå, ta bilder og bare være i ingenmannsland. Stedet jeg liker meg aller best er likevel Oslo. Med en god miks av natur og ro, og liv og røre.

Glad jente.

Juli var virkelig min måned, og det kjennes som at august følger det samme sporet: jeg digger det! Håper dere har det fint! Setter stor pris på kommentarene dere legger igjen her, og prøver å være flink til å svare alle så fort som mulig. Kommunikasjonen med dere gjør meg ekstra glad, jeg er så heldig med oppegående og varme lesere. Takk til dere! God helg!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. G sier:

  Tydelig at Juli var din måned! 😀 Du er så flott altså!
  Jeg graver og graver i motivasjonen, 4 dager med alt for mye mat(og uvant mat) har fylt kroppen med vann, og idag veide jeg plutselig 4 kg enn for 3 dager siden. Noe SÅ umotiverende! Tips til å finne motivasjonen igjen? 🙂

  Det som egentlig var poenget, var at du ser så utrolig flott og sunn og frisk ut 😀 Og at jeg liker titte innom både instagramen din, og få inn kamillak-snap i feeden 😉 Ønsker deg en strålende søndag <3

  • Kamilla K sier:

   Tusen, tusen takk 😀 Iiih, blir så glad av å ha så gode lesere!

   Den ekstra vekten er jo, som du sier, hovedsakelig vann. Så det stabiliserer seg igjen 😉 Men jeg ville nok prøvd å gå bort fra fokus om vekt og utseende, og heller fokusert på hvordan du faktisk vil føle deg i din egen kropp når du spiser næringsrik og bra mat, og trener jevnlig og har gode søvnrutiner. Det overskuddet du får, hvor bra du føler deg. Det tar jo gjerne litt tid å komme dit hvor man får full uttelling for det, men VÆR SÅ SNILL: ikke gi deg – det er verdt det! Jo bedre du kan føle deg, jo bedre livskvalitet får du. Og da kan du også være en inspirasjon og støtte for andre, til at de føler seg bra selv. Det er en fantastisk god sirkel å komme inn i! Åh, i morgen skal jeg sannelig prøve å få skrevet et nytt motivasjonsinnlegg, det er jo alt for lenge siden!

   Og du, tusen, tusen takk! Igjen. Det er en skikkelig god følelse å høre at man kan inspirere andre. Det føles som mestring til de grader! Og det motiverer meg til å fortsette å spre den gleden og de verdiene jeg har, hvis det kan bidra til glede for andre 🙂 GOD helg til deg!

   • G sier:

    Tusen takk for hyggelig kommentar tilbake Kamilla:)
    Den gjorde godt! Hadde en nydelig dagstur i går, og fikk da kjent på hvorfor jeg liker den livsstilen jeg greide innarbeide i vår. Dagen så langt har vært fin, semesterstart er alltid spennende og kroppen fylles med motivasjon og iver! Må opprettholde gode vaner for å greie ha god konsentrasjon og god helse (av å sitte så mye som det blir under masterskriving).
    Ønsker deg en nydelig dag <3

    • Kamilla K sier:

     Så bra – jeg liker å kommunisere her 🙂
     Og jeg sitter med et godt smil om munnen igjen, når jeg leser om at en tur kunne få i gang slike tanker, om livsglede, motivasjon og iver. Jeg heier på deg! Totalgevinsten fra en bra livsstil er helt herlig 😀 LYKKE TIL med master: for en spennende tid du er i!
     God kveld og god uke videre!

 2. Marte sier:

  Håper du har ei fantastisk helg, Kamilla! Det lyser virkelig av deg, så tydelig at du har hatt/har det bra. Håper det fortsetter slik fremover, for livsgleden din smitter virkelig over. Kan bare tenke meg hvor heldig menneskene i rundt deg er! 🙂
  Jeg har fått en litt kjip start på augusten, da jeg ufrivillig må være sofaslave i ett par uker.. Skadet meg på fjelltur og måtte sy flere sting under foten. Må holde den høyt og helt i ro, til det gror (gror så sakte i det området også…), så blir noen lange dager på meg! Gleder meg derfor over bloggen din og andres natur- og treningsbilder. Gleder meg noe innmari til å kaste krykkene og tre ut av «sofaen med foten høyt stillingen»! Repeterer for meg selv; det kunne ha vært verre. Får bare holde ut.
  Nyt augustdagene, Kamilla! Og kos deg litt ekstra med turene og treningene for meg! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Å, du er så utrolig god – jeg sitter og smiler på t-banen 😀 Tusen takk, Marte! De som er rundt deg må være temmelig heldige selv, du virker så godhjertet! <3
   GOD bedring!!! Herlighet, så uflaks! Bah. Liker fokuset ditt da (som alltid). Men du har lov til å synes litt synd på deg selv også, haha, uff. Satser på at kroppen din jobber på spreng for å lege seg selv, så du er tilbake i skog og fjell snarest! Krysser fingrene for deg, og i mellomtiden skal jeg selvsagt trene og nyte naturen ekstra på dine vegne!
   Takk for at du er du.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.