24 august 2015 -- 6:30

Hei og god mandagsmorgen til alle dere! Klare for ny uke? Det er jeg! Nok en begivenhetsrik helg og uke er tilbakelagt, og jeg har organisert kalenderen for den kommende uken. Planlegging er nøkkelen til reduserte stressnivåer, det merker i hvert fall jeg. Jobb, trening, kafébesøk, turer, innflyttingsfest, og ikke minst stille-tid. Sistnevnte er en gullgruve. En fin balanse mellom alt.

IMG_2979

Treningen går så utrolig bra nå, jeg digger det! Har dere kommet i gang etter sommeren? Hvis ikke; vil du ha resultater må du også legge innsats i arbeidet. Enten det er om du vil bli sterkere, raskere, lettere eller tyngre, ingen andre gjør jobben for deg. Jo tidligere du starter, jo tidligere vil du også kjenne resultatene, og bli glad for at du ikke drøyde det lenger. Overskuddet og godfølelsen ligger og venter, du må bare trykke på start-knappen!

IMG_3042

Det kan gjelde andre områder i livet også, ikke bare helserelaterte ting, selv om det er det jeg fokuserer på her. Det er DU som må ta grep, det er du som må ta vare på deg selv, og ta ansvar. Apropos godfølelsen – gode kostholdsvalg, en hyggelig kommentar til noen rundt deg, en god klem, et eple, et smil, et «hei»… Det er gjerne lite som skal til for å produsere godfølelsen, både hos andre og hos seg selv.

IMG_3067

Ah, her fikk jeg godfølelsen i hvert fall. Fra tirsdag, uken som var. 170 kg, og det kjentes lettere enn noen gang. Hei, styrke, jeg ønsker deg velkommen med åpne armer!

Vel, god mandag! Håper uken deres blir gledesfylt og god.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. G sier:

    God mandag!
    Takk for påminnelse om at vil en ha resultater må en jobbe for det 🙂
    Kloke ord 🙂

  2. Vilde sier:

    Smarte ord! Håper du og får en fin uke.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.