26 august 2015 -- 6:30

Jeg tenkte jeg skulle fortsette med slike matinspirasjonsinnlegg jeg har drevet med tidligere, det har slått så bra an. Hos meg er det viktig at maten er enkel å lage, inneholder bra næring for kroppen, at den ikke koster skjorta, og at den er velsmakende. Ja, jeg vil ha i pose og sekk. Her kommer i hvert fall noen matbilder fra min side, så håper jeg det kan inspirere til gode matvalg for flere.

Tunfisk blandet med salsa og krydder, grønnsaksblanding med mais, gulrot og erter, grønn paprika og en kladd med gresk yoghurt.

Uten laktoooooose. Når august er over skal jeg prøve å innføre litt «ordentlige» meieriprodukter (med laktose) igjen. Jeg synes uansett denne er knallgod etter trening.

Gresk yoghurt, skogsblåbær og bringebær. Ah, bær, får aldri nok!

Kjøttdeig stekt med tacokrydder og grønnsaksblanding. Kjørte på med litt salsa etterhvert.

Jeg koker stadig vekk opp en haug med egg, slik at jeg har som snacks eller niste. Genialt!

Egg, makrell i tomat og paprika. Tre storfavoritter.

9

Pannekaker av egg, kokosmel, mandelmel, krydder og revet gulrot. Med kokosflak og bær.

10

Med revet gulrot, kanel og kardemomme er det litt som gulrotkake.

11

Mager kesam med «litt» bær oppå… Haha!

12

Noe av det beste jeg vet! For både øyne, munn og kropp.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Åh, nam! Himmel, tenk at du snart er på matinnlegg nr 100! Må feires! 😀

 2. Johanne sier:

  NAM! Supert med litt inspirasjon til mat som fyller samme kriterier som jeg har! Et lite spørsmål siden du pleier å ha noen kloke svar: synes å huske at du ikke var noe fan av magre produkter, er det noe spesiell grunn til at du nå spiser mager kesam?
  Er fullt klar over at man skal finne ut av hva som funker for en selv, (og jeg spiser også mager kesam haha), men ble bare litt nysgjerrig når jeg «plitselig» så det på bloggen din igjen!

  Ha en god onsdag videre! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Så bra det faller i smak! 🙂 Når det kommer til kesam har jeg alltid gått for den magre varianten, fordi den har så mye høyere proteininnhold 🙂 Sånn som cottage cheese, der er forskjellen på de to variantene minimal, produktet er jo magert i utgangspunktet. Så det kommer an på varen egentlig 🙂 Men ja, proteininnholdet er nesten dobbelt så høyt i den magre kesamen, og den kommer i laktosefri variant, derfor går jeg for den. Også synes jeg den smaker godt da.
   God onsdag videre til deg og! 🙂

 3. Ragnhild sier:

  YES, mine favorittinnlegg 🙂

 4. Silje sier:

  Elsker disse innleggene! Og det faktum at du har gitt meg to ulike retter å bruke alle gulrøttene i kjøleskapet i, både i pannekakene mine og i salat 😀 stiller de samme kravene som deg til mat, og da ender det ofte med at jeg varierer mellom tre ulike middager som jeg spiser tre dager på rad hver. veldig allright med inspirasjon 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha, herlig! 😀 Lyst til å dele noen av disse middagene?
   Bra du liker innleggene, jeg liker dem selv 😀 Mat!

   • Silje sier:

    Det går mye i strimlet kjøtt (svin/kylling) og wokede grønnsaker med chili og soyasaus, laks eller fiskekaker med søtpotet og brokkoli eller pasta med masse tomat/gulrot/løk/kjøttdeig. jeg trenger masse karbo for å fungere, så jeg er avhengig av enten pasta, ris eller potet 😀 hehe.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.