31 august 2015 -- 21:29

Okei, dere, da er jeg påmeldt RM Øst klassisk. Det vil altså si regionsmesterskap for region øst, i utstyrsfritt styrkeløft. Knebøy, benkpress, markløft. SOM jeg gleder meg! Noen idretter er jo sånn at man har sesong, og så trener man kanskje litt annerledes resten av året, men styrkeløft har ikke noe av/på, det er sesong hele året. Det er opp til den enkelte å avgjøre hvilke stevner som betyr mest for en og hvilke man skal delta på, og planlegge treningen deretter. Og fordi man gjerne vil ha bedre resultat enn forrige stevne må man også ha tid til å bygge ytterligere styrke mellom hvert stevne. Så det er ikke noe «hver lørdag i to måneder», men heller flere måneder mellom hvert stevne. Desto artigere synes jeg det er når man har sett seg ut et stevne, og det begynner å nærme seg. Treningsprogrammet forandres, og fokuset skjerpes. Denne gangen har jeg byttet vektklasse i tillegg, så det er jo en litt spennende bonus ved det hele. For ja, man konkurrerer fordelt på kjønn og vektklasse.

Hør på meg a, snakker som om jeg har drevet med dette intenst i lange tider, når faktum er at det er under ett år siden jeg var med på mitt første stevne! 13. desember i fjor. Haha, for en dag! Føler jeg har kommet langt, langt, langt siden den tid, på veldig mange områder. I hvert fall: 10. oktober smeller det, og jeg gleder meg! Veldig. Så tipper jeg neste stevne blir så raskt som i desember, da veldig mange styrkeløftklubber har såkalte «julestevner». Da er det stevne på dagtid og gjerne julebord på kvelden. I år er det jo ikke noe eksamensperiode som henger over meg, så da høres det jo ut som det kan passe bra. Ah, gøy!

Så, siden jeg først er i gang med å bare gasse på og leke med all denne løftingen, snuser jeg litt på å være med på regionsmesterskap i (olympisk) vektløfting i oktober også. Just do it, eller hva? Jeg er jo ikke utpreget god i rykk eller støt, men man trenger ikke være best for å delta og kose seg! Kjenner uansett såpass mange som skal delta, så jeg kommer til å være der hele dagen. Kan like gjerne løfte litt da, vel?

Jeg digger å ha funnet noe jeg synes er gøy, og så er det jo ekstra stas å faktisk være litt god i det også da, hehe. Løfteglede for alle penga! Sist stevne var i mai, det føles som en evighet siden. Dette blir bra!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Marte sier:

    Just do it!
    (Sikkert flere år siden jeg sist har kommentert, men jeg er her fortsatt – det er så kult å følge med på deg!) God tirsdag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.