11 august 2015 -- 6:50

rykk

Har uken deres startet bra? Det har min! Merket godt at det var jobb- og skolestart for mange i går: på trikk og buss var det mange flere mennesker, og i byen generelt var det mennesker i hver krik og krok. Jeg liker denne tiden, og jeg liker når det blir en felles produktiv flyt i samfunnet. På Magnat var også flere kjentfolk tilbake. Det har riktignok vært ganske jevnt trykk der hele sommeren. Herlig løftemiljø, det er gull verdt for gode økter! Løftingen går for øvrig fremover, jeg startet på nytt program forrige uke, og det har virkelig falt i smak. Hovedfokus på styrkeløft (knebøy, benkpress, markløft), og så vektløfting (rykk og støt) som lek og for å utfordre seg selv litt. I tillegg skal jeg bli en racer på chins og push-ups med vekt, haha. Digger den følelsen løftingen gir meg: en sterk kropp og et sterkt hode, med overskudd og livsglede. Sammen med et bra kosthold, rikelig med søvn, og flotte mennesker rundt meg, har jeg det godt.

Ah, har dere samme høstmotivasjon som meg? Til å lage best mulige måneder, jobbe for å oppnå egne mål, og generelt dyrke godfølelsen i kroppen. Den motivasjonen har i hvert fall jeg. Prioritere de og det som bidrar med positiv energi. Føler bloggingen tar seg opp igjen også, det merker jeg både på meg selv og på kommentarene deres. For noen lesere jeg har! Dere gjør meg glad, og jeg håper jeg kan gi dere noe av samme følelsen tilbake, ved å spre livsglede, motivasjon, inspirasjon og en grei dose svada. Tror dette blir bra, jeg. Det er bra allerede – for et godt utgangspunkt! Og for utvikling krever det innsats. Bare å heve brystkassa, la smilet sitte løst, og sette i gang.

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Samme her, elsker når høsten kommer og man kommer tilbake til gode rutiner og jobb tar seg opp igjen 🙂 Ha en fin uke!

 2. silje sier:

  Jeg liker også høsten, og rutiner og mennesker begynner å gå i gatene( ikke bare turister). Denne høsten er ekstra god siden jeg jobber i en jobb med en leder som ikke burde vært leder, derfor gleder jeg meg til å jobbe mindre og studere mer! 😀

  jeg lurte egentlig på hva du jobbet med? Eller om du kunne ha ett lite innlegg med litt fakta evt. funfacts om deg selv? 🙂
  Håper du får en super dag! Du bringer hvertfall positiv energi inn i mitt liv! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha, det var en bra måte å se det på! 🙂 Og mer studier betyr forhåpentlig mer kunnskap, som kan gjøre at du kan jobbe et annet sted, der vi satser på at du får en bedre leder (eller blir leder selv?). Bra greier!
   Et funfact-innlegg skal jeg helt klart få til, bra forslag 😀 Får lage et utkast jeg kan skrive inn i hver gang jeg kommer på noe 😛
   Jobber på Campus Kristiania 😉
   Takk for det! 😀 Ha en fin dag, og uke videre!

 3. G sier:

  Merker og at høsten er i anmarsj ja!
  Hva skal du gjøre i høst?:-) inspirerende som alltid! Ha en fantastisk dag❤️

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.