6 juli 2015 -- 22:13

Hei og god kveld! Fin ukestart på dere? Det har jeg hatt! Samme opplegg denne uken, som forrige: jobb, trening, tur/lek. Det blir ikke mangel på sosialt samvær, for å si det sånn. På jobb er det god stemning, på trening er vi en herlig gjeng, og i tillegg blir det tid til skogsturer med fine folk (og dyr), kaffebesøk, isspising, grilling, og i det hele tatt. Får gjort så mye hyggelig, og koser meg! I helgen var jeg ute nesten hele tiden, det var topp!

I dag dro jeg til Magnat etter jobb, for knebøy, benkpress og markløft. Deretter gikk Hilde, voffsen og jeg til Vettakollen. Ikke strålende sol i dag, slik det har vært den siste uken, men det var egentlig like greit. Godt med litt variasjon, det blir jo så grønt og friskt ute når det regner. Dokumenterte dagens tur. Ikke de beste bildene, men sånn går det noen ganger.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Og så til turens beste bilde. Dere skal bare vite hvor mange ganger jeg har prøvd å ta en selfie med han her… Enten ser vi i forskjellige retninger, han dytter meg, eller han ser en flue som bare MÅ spises. I dag var dagen. Han har til og med pyntet seg, med et lite strå i halsbåndet, haha.

10

Deilig dag! Nå skal jeg snart finne drømmeland. Sov ikke noe godt i natt, så krysser fingrene for at den kommende natten blir bedre. Håper uken deres har startet fint! God natt.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Vilde sier:

  Haha, å ta bilde sammen med dyr er sånn ca. umulig!

 2. Marte sier:

  Haha, creds for selfiebildet! Det likte jeg 😀
  Jeg synes bildene var fine jeg. Fine grønne farger, klar luft, skog, sti, vann, hund – får det ikke mye bedre 🙂 Føler på stemningen!
  Håper uken din fortsetter like bra! 🙂

  • Kamilla K sier:

   TAKK! Haha 😀 Likte det selv (som jeg kanskje har formidlet greit nå, haha)
   Takk for det, Marte!
   Og i like måte, håper uken din blir fin! 🙂

 3. Eirin sier:

  Jeg blir så glad og imponert over hvor positiv og glad du er, Kamilla! Skulle ønske jeg var like flink til å gjøre ting som gjør meg glad, til å sette pris på ting, og tenke positivt. Jeg forsøker så godt jeg kan da, og er blitt mye bedre (blandt annet takket være bloggen din!!), men er enda ikke helt der jeg vil være.
  Synes du er imponerende sterk og klok, og beundringverdig hvordan du later til å ha funnet den perfekte balansen i livet. Tror mange hadde hatt mye å lære av deg.
  Masse klemmer til deg, og takk for at du skriver <3

  • Kamilla K sier:

   Å, nå ble jeg glad 🙂 Takk for så gode ord! Husk at det at du føler du har blitt bedre på det, trolig viser til at du er MYE bedre enn du egentlig tror. Og at du er bevisst på det tipper jeg gjør at du snart er der du vil være. Det er ikke gjort på et blunk, men med så mange gode ting: tålmodighet og kontinuitet er gjerne nøklene 😉 Ikke gi deg!
   Og igjen: TUSEN takk! 😀 Sitter her og smiler nå! Takk for deg.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.