18 juli 2015 -- 9:01

Ah, sommerdager altså, blir det bedre? Føler jeg har vært skikkelig flink til å få mye ut av hver dag de siste ukene. Har jobbet mer enn noen gang, men samtidig fått møtt så mange venner, tatt det rolig i parker, gått mange turer i marka, og ikke minst hatt en hel haug med sterke treningsøkter. Den ryddingen og lesingen jeg hadde planlagt er det verre med… Det handler om prioriteringer, og jeg har ikke nølt med å nyte sommeren med de gode menneskene i livet mitt, fremfor å kaste gamle treningsklær. Det kan jeg ta en annen gang…

I går ble det en liten hvile- og spisepause i Frognerparken før trening. Magnat ligger jo rett nedenfor parken, så det er ikke første gangen det lades opp der. Perfekt å ha grilling der etter trening også – vi er en herlig gjeng!

Ingen som ser at min kjære Givenchy er pakket med vektløftersko, sportstape, knevarmere og treningsdagbok, haha. Identitetskrise? Neida!

Fredagsøkten ble som vanlig: lett (for å gjøre kroppen klar til tung lørdagsøkt) og god.

Med fare for å høres tragisk gammel ut: er det virkelig helg igjen? Ukene flyr, det er bare to uker igjen av juli! Jeg fikk liksom ikke med meg at juni skjedde, haha. Vel, nå skal jeg i hvert fall komme meg av gårde for en avtale, og så går ferden til trening. God helg!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Veska di <3 SÅ fin!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.