3 juli 2015 -- 21:42

Apple Music, det var vel siste dråpen som skulle på plass for å virkelig gjøre denne uken knall. Og enda er det to dager igjen. Jeg har jobbet mer enn jeg har gjort på mange år (eller noen gang?). Bra arbeidsmiljø og lunsj på takterrassen er ikke ting jeg klager over, og når hver ettermiddag og kveld har vært fylt opp av herlige ting, må jeg bare si jeg har det som plommen i egget. For ikke å glemme det strålende været!

1

Mandag morgen, i helhvitt, klar for den kommende uken. Givenchy treningsbag, helt normalt.

2

Én dag i uken er regelen min, da er det lov å gå innom Espresso House for en stor (og dyr) kopp kaffe, enten før jobb, eller før trening. Og treningen, den går strålende! Koser meg med den.

3

Noe trøtt en morgen, etter noen ubehagelige mareritt. Var på en stor båt, og det var terrorister som skjøt der… Våknet mer sliten enn da jeg la meg. Kjole, sol og takterrassen på jobb gjorde ting bedre.

4

Magnat, den beste lekeplassen jeg vet om. Det stedet. De vektene. Det miljøet. Den plattingen.

5

Sjekk Ingrid og Dag matcher på tur! Og diskuterer Maridalsalpene med stor iver.

6

Sommertid er kjoletid – kan det ikke være temperatur for bare bein hele året? Etter jobb i dag dro jeg til Hilde, for hagekos med henne og voffsen. Haha, han er så morsom!

7

To av mine favoritter! // Kvalitetstid i kveldssolen. Ah, bok som ikke er pensum!

Håper dere nyter livet i like stor grad som det jeg gjør nå. God helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.