27 juli 2015 -- 7:54

Det er mandag! Jeg har hatt en helt knallfin helg, men er likevel klar for ny uke, med alt det byr på. Forhåpentligvis ender uken med fjelltur, og i mellomtiden er det jobb, trening og hyggelig avtaler som fyller opp kalenderen. Og i dag er det sol, det gjør meg glad.

På fredag trente jeg tidligere enn vanlig, før jeg ble hentet på Magnat, for å kjøre til Sverige. En veldig god treningsøkt, som toppet seg da jeg hadde litt tid til overs på slutten, og tenkte jeg skulle ta noen chins. For et par måneder siden trente jeg chins, og klarte maks tre med kroppsvekt, resten tok jeg med assistanse fra strikk. Nå har jeg ikke trent chins, rett og slett fordi jeg ikke har giddet (selv om det har stått i programmet…). Jeg gikk bort, tenkte jeg i hvert fall skulle klare to. Fire ble det! Så tenkte jeg at jeg kunne ta et sett til, og prøve fire igjen. Fem ble det! Så gadd jeg ikke mer. Kanskje blir det flere denne uken? Moro var det uansett, det er jo ikke chins jeg trener for å bli god i, men all fremgang ønskes velkommen!

Festlige greier! Får ta det tidligere i en økt denne uken, så kanskje jeg har enda mer energi.

God uke til dere! Nå stikker jeg på jobb – blir bra!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Marte sier:

    Er ikke særlig flink til å kommentere.. Men måtte bare si at jeg jubler hver gang du poster et nytt innlegg! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.