25 juli 2015 -- 19:13

Onsdag dro Hilde, Dag, Zico (firbeint kar) og jeg av gårde for å bestige Gaustatoppen, som ligger 1880 meter over havet. Det er visst den toppen med størst utsikt i landet, målt etter areal. På en klar dag kan man se en sjettedel av landet derfra, det er ganske heftig synes jeg. Jeg synes det er hakket mer behagelig å gå på sti enn på stein, men det ble likevel en kjempefin utflukt! Glad vi dro, og glad vi var så heldige med været!

Hilde hadde voffsen festet til magebelte, så hun var allerede langt foran da vi hadde gått i noen minutter.

Ah, naturen!

3a

8

Hilde og meg. Og det herlige landet vårt.

13

14

15

Som jeg nevnte i et annet innlegg, fikk jeg bursdagsgave på toppen. Med helt utrolig innhold – ble så glad og takknemlig! For noen mennesker jeg har i livet mitt! Heldig.

16

Gleder meg til neste fjelltur, forhåpentligvis blir den neste helg. Bare så kjedelig at det er meldt så mye regn! Vi får se hva det blir til, jeg krysser fingrene for at det blir tur! Vi tåler jo litt regn, men det er ikke like stas å gå og skulle nyte naturen når det høljer ned… Håper trykket viser medfølelse, og gir oss opphold!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Åhhh, Gaustatoppen! <3 Har SÅ lyst å gå den igjen, bare med pent vær så vi faktisk får sett den fantastiske utsikten! Kjæresten og jeg gikk jo den i fjor høst en gang, og endte midt oppi en skikkelig ertesuppe-tåke på toppen, med sidelengsvind i tillegg. Haha! Men det var en knallbra tur likevel, da. 😀 Kjenner jeg har blitt skikkelig bitt av fjelltoppturbasillen!

  • Kamilla K sier:

   Åh, så uheldig! Stemmer for at dere prøver igjen – og stemmer for at værgudene er med dere denne gangen! 🙂 Utsikt altså, det er noe med det. Og spesielt i den vakre naturen vi har her til lands.

 2. Elin sier:

  Så mange fine bilder 🙂 Der så det veldig fint ut. Norge er ett vakkert land 🙂

 3. Yngvild sier:

  Så fine bilder! Har utrolig lyst til å ta turen på Gaustadtoppen selv i sommer. Har virkelig begynt å få sansen for fjellturer! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.