1 juli 2015 -- 7:05

I går var en meget fin dag. Først jobb, deretter hjem og en tur på postkontoret for å veksle inn de pakkelappene som dumpet ned i postkassen mens jeg var i Fredrikstad, så gikk turen til Magnat for et par timer med trening, før Hilde og jeg dro innover i Maridalen og gikk opp på Mellomkollen. Livet uten lekser! Sol, digg temperatur, herlig selskap, og god følelse i kroppen. Mot slutten av turen kommenterte jeg til Hilde at jeg kjente en så deilig ro i kroppen. Å gå tur gjør virkelig godt, til tross for at vi nærmest ble spist opp av mygg ved myren på toppen. Og den firbeinte turkameraten vår var lettere fortvilet, stakkars. Var visst ikke noe sjakktrekk med gjørmebad rett før vi møtte på mengder med mygg og fluer. Alle tre var likevel fornøyde med turen. Slitne og fornøyde.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Nå er det juli! Bursdagsmåneden min! La oss gjøre det til en fin en 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.