6 juni 2015 -- 9:50

Hei og god lørdagsmorgen! Jeg sitter her og koser meg skikkelig; morgenkaffe, spilleliste med stemningsfull musikk, og går gjennom bilder fra torsdagens tur med Hilde og voffsene. Så hvis dere henter en kopp kaffe og setter på fin musikk, kan dere jo delta selv:

1

2

3

4

13

5

6

7

8

Skeptisk blikk, haha. MÅ bare oppå den greia der, hver gang, men samtidig blir jeg redd når jeg står der og skal gjøre noe, for på den ene siden og bak går det rett ned. Blir tøffere for hver gang, og nå vil jeg si at jeg overgikk meg selv:

9

10

Rykk med naturens vektstang. Får vel begynne å konkurrere i olympisk vektløfting snart…

11

Jeg har veldig mange herlige bilder av Hilde (fordi Hilde er herlig), men jeg tror ikke hun er så gira på at jeg legger ut gjenkjennelige bilder av henne. MEN her har dere altså Hilde.

12

Beste emneknaggen: #hvorforsitteinnenåralthåperute 😀

God helg, dere! Her venter en produktiv helg. En liste er skrevet, så da er det jo bare å sette i gang. Gleder meg til å kunne krysse av ett og ett punkt! Først: møte Alexander.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.