14 juni 2015 -- 8:00

På fredag spurte jeg Hilde om vi skulle gå kveldstur. Neh, hun var ikke så keen på det, ville bare ta det rolig. Så da gikk jeg kveldstur på egenhånd, i nærmere halvannen time. Kommer inn døren, tar av meg skoene, og går til vasken for å drikke vann. «Vil du gå tur med meg likevel?» Haha, så da var det bare å snøre på seg skoene igjen, og komme seg ut til bilen. Kjøpte skyr og is på veien til Maridalen, for å ha noe i tanken. Og dere, jeg har spist mye is i mitt liv, og jeg føler jeg hadde en viss kontroll på mine favoritter. Men Royal Pistasj… Jeg inntok ikke den for siste gang, for å si det sånn. Definitivt en ny favoritt! Komisk nok falt valget på den fordi butikken hadde så dårlig utvalg.

Vi gikk like gjerne opp på Barlindåsen igjen. Og altså… FOR et bra valg! For det første er stien opp dit veldig fin å gå, til tross for at turen ikke er merket. Men det ble tilfeldigvis sånn at vi fikk med oss solnedgangen derfra i tillegg. Naturen altså.

1

2

3

4

5

6

Zico ville også være med!

7

8

9

10

Zico og jeg nyter utsikten over Maridalsvannet. Herlig tur, i meget herlig selskap.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.