15 juni 2015 -- 6:45

Litt matbilder for å starte uken, det er vel innafor? Jeg har dessverre kommet litt ut av rutinen med å ta disse bildene, til tross for at jeg har et kamera liggende på kjøkkenet, og lager mat som absolutt egner seg på bilder. Leste noe om at folk kun danderer fint for å skryte av det… Altså, jeg tar ikke bilder av en brøkdel av maten jeg spiser, men jeg synes det er hyggelig å lage den fin likevel. Og om noen ikke gidder å legge inn det ekstra, hva så? Folk og den sammenligningen sin altså. Uansett: det går mye i bær for tiden. Friske jordbær, blåbær og bringebær – noe av det beste jeg vet om.

1

En sommerklassisker: vannmelonen.

2

Utrolig saftige pannekaker, legger ut oppskrift i løpet av uken. Og ja, med bær til.

3

Tacosalat! Det har det blitt en del av i det siste. Raskt, godt, enkelt, sunt.

4

5

Skyr naturell, skyr med smak og bær. Jeg har spist så mye av dette i det siste, at det er på grensen til å være flaut. Jeg spiser selvsagt av alle bærene først, så tar jeg på flere bær, og SÅ spiser jeg hele smørja.

6

Nevnte jeg at jeg synes det er godt med friske bær…?

7

Grønnsakswok, røkt laks og en knallgod sweet chili saus fra en innvandrerbutikk nedi her.

8

9

Gjett én gang… Skyr x 2 pluss bær? Kanskje det…

10

Mange farger, det er mat for øyne og munn. Håper dere ble inspirerte til litt bærspising den kommende uken. Bare å benytte muligheten nå som de er friske og ikke koster skjorta.

God ny uke, folkens! Sikkert en del som starter sommerferie nå – god ferie!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.