3 juni 2015 -- 8:53

Jeg skrev ferdig hjemmeeksamen i går ettermiddag! For en deilig følelse. Jeg har riktignok ikke levert enda, skal gå over en siste gang for å se at alt er slik jeg ønsker det skal være. Da jeg skrev de siste ordene på konklusjonen kjente jeg at hodet begynte å bli ganske tungt. At Hilde var på vei hjem fra jobb, og hadde lyst til å gå tur i marka, passet med andre ord helt perfekt! Værgudene viste medfølelse, og trykket pause på regnknappen. På med vannavstøtende joggesko, inn i bilen med de firbeinte som ville være med, og ut i Maridalen med oss.

1

Ironien er at vi hadde parkert 50 meter lenger bort… Men ja, kollektivt er bra!

2

3

4

5

6

7

8

9

Perfekt avslutning på dagen, og med så mye frisk luft forsvant tungheten fra hodet. Og jeg fikk sove skikkelig godt. Nå skal jeg lese gjennom oppgaven, levere den, og fortsette å skrive notater til morgendagens eksamen. Blir en pause for å dra på trening, og så mer lesing. Ah, jeg gleder meg til å være ferdig med skoleeksamen i morgen, da har jeg bare én hjemmeeksamen igjen neste uke. Bare å stå på nå! God onsdag til alle – nyt dagen!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. stine sier:

    Hei,
    Nå satt jeg her og søkte etter en liten guide til hvor man kunne gå i oslomarka, da jeg plutselig kom på at du er en dreven turgåer i Oslo. Så jeg tittet innom bloggen din, og der lå jo linken til Markaguiden din i ett par innlegg lenger ned her. Fantastisk, bra jobbet 🙂 Nå skal jeg ut på tur!

    • Kamilla K sier:

      LOVE IT! 😀 Å, sånt digger jeg å få høre (lese). Tusen takk, Stine! Håper turen ble bra, og at turene videre også blir det. Marka er herlig!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.