21 juni 2015 -- 10:32

Lørdag formiddag trasket Kristin og jeg (med våre normale kallenavn) en tur rundt Maridalsvannet. FOR en temperatur! Faktisk glad det ikke var stekende sol, da hadde vi nok svettet bort. Har blitt så vant til å gå på sti, så jeg hadde helt glemt at det var skogsvei rundt vannet. Foretrekker definitivt å gå på sti, men med godt selskap blir det ikke så viktig likevel. Gode samtaler danker ut de fleste andre detaljer.

Angrer på at jeg ikke tok med meg ordentlig kamera, for jeg liker å forevige turene, men synes samtidig ikke disse mobilbildene er det helt store. Men det får duge for nå! En flott tur var det uansett, vi skravlet i vei, gikk forbi en forsamling som tok brudebilder, møtte en hel del hester, og det var overraskende få mennesker i marka på lørdag. Deilig!

1

2

3

4

5

Mål: utvikle mer kule hoppeposisjoner.

6

Haha, det er de bildene her som er morsomme, når man lander, og alt er litt på halv fem.

7

8

9

10

11

17

12

13

14

15

16

 

Gleder meg til neste tur med deg, Kristin! Og ikke minst turer i Østmarka, savner den delen.

I går var jeg på avslutningsfest med jobben, kommer til å savne den gjengen. Vel, jeg får gjøre meg klar til å dra på trening, og så går ferden rett derfra og ut på sushikveld. God søndag!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Vilde sier:

  Flotte Kamilla! Må bare være ærlig å si at jeg ser en stor forandring på størrelsen din, du har krympet!

 2. Hilde sier:

  Hei! Liker å følge bloggen din, du skriver inspirerende og mange fine turbilder. Herlig! Ser ut som Oslomarka er godt tilrettelagt for alle og enhver. På det ene hoppebildet ser det faktisk ut som du har tatt sats fra bordet, stilig effekt. Håper det kun er en effekt, for ingen går med sko på sitt eget spisebord hjemme.

  • Kamilla K sier:

   Får bare tilstå; jeg hoppet fra bordet. Noen barn som lekte (med sko) oppå bordet idet vi kom, og forrige uke var det en som tok bilde med sykkelen sin oppå (noe som for øvrig var et nytt syn for min del), og selv pleier jeg ikke legge maten direkte på bordet, så noen folk, meg selv inkludert, er kanskje ikke like nøye nok på det som enkelte ønsker.
   Hyggelig at du liker turbildene 🙂 Og ja, turistforeningen og skiforeningen (og sikkert flere) gjør svært godt arbeid med merking og tilrettelegging av marka. Koster lite å være medlem i skiforeningen, så håper alle medlemmene fortsetter å bidra 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.