26 juni 2015 -- 8:00

1

1) Magnat, der jeg trener, ligger rett ved Bygdøy. Så ut på båtene mens vi drakk iskaffe før trening en dag. 2) Kryssord i solen – feriemodus. 3) Gladjente, etter en god økt. 4) Kaffekjærlighet. 5) Mer kaffe, siste dagen på jobb. 6) Bær… Jeg er helt avhengig, det må være noe av det beste som finnes! 7) Fistbumpselfie! 8) Saras verk – knallgod! 9) Svarte ja på spørsmålet om jeg ville ha kaffe, måtte bare le da han vi var hos kom ut med denne.
Jeg befinner meg i Fredrikstad denne uken, og nyter livet til det fulle. Soling, mat, gode samtaler, trening på herlig gym, og skikkelig lading av batteriene. Har ikke med Mac eller padde, mailkontakt er skrudd av, og jeg har som alltid få varsler aktivert på telefonen, så feriefølelsen er godt på plass. Blogger fra mobilen, så håper det funker. Snakkes på søndag eller mandag – i mellomtiden håper jeg dere koser dere som bare det, og nyter tilværelsen. 

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.