1 juni 2015 -- 8:48

Åh, bryllup – finnes det en hyggeligere setting? De to jeg har vært i, har vært fordi gode venninner har giftet seg, og det gjør det selvsagt ekstra koselig. Man har jo gjerne vært med dem gjennom både sorg og gleder, og å se hvordan de stråler genuin lykke på dagen sin… Hvordan talene får dem rørt til tårer, gjør dem så flaue av de må gjemme seg i hendene sine, får dem til å sprute champagne over bordet fordi de ler sånn… De gode klemmene, all medmenneskeligheten, hvordan parets nærmeste mennesker er samlet i samme rom for å feire med dem… Det er virkelig en egen stemning. Godhet og glede!

De ordentlige brudebildene var det Pernille som hadde ansvaret for, mens jeg hadde fått i oppdrag å ta bilder ellers; både i kirken og på festen. Fornøyd med så mange blinkskudd, håper brudeparet også blir fornøyde. Tar meg ikke friheten til å legge ut annet enn detaljbilder her. Spiste for øvrig det som trolig er den beste sjokoladekaken jeg noen gang har spist, og det sier kanskje ikke dere så mye, men det betyr at den var helt latterlig god. Er vanligvis ikke så begeistret for kaker, det er så mye tørt og kjedelig, men den der… Mmm…

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Er så glad jeg fikk delta på den store dagen!

Nå får jeg eksamen om noen få minutter, så kaffen står klar, bøkene er lagt frem, og lister, fargepenner, skriveblokk og penn ligger klart. God uke til dere!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Julianne sier:

    Hvor er dette? Nydelig beliggenhet!

  2. Tori sier:

    Bryllup er alltid like stas! Og for en kjole bruden hadde, nydelig 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.