24 juni 2015 -- 8:19

Til tross for festligheter på lørdag kveld (avslutning med jobben), var formen svært god på søndag. Knebøyen gikk etter planen, benkpressen gikk etter planen, og så sto markløft for tur. Den gikk langt bedre enn planen. Det føltes rett og slett bare riktig ut. Da 165 kg gikk lettere enn noen gang, la jeg like gjerne på 10 kg til, og gikk inn i løftet med en selvsikker følelse.

Brukte omtrent fem sekunder fra bunn til topp. Tenk at FEM sekunder kan utgjøre en så stor forskjell i hvordan man føler seg. Så lite tid, så stor effekt… Det er både fascinerende, kult og skremmende, synes jeg. Den mestringsfølelsen, den sterke og solide følelsen i kroppen. Jeg digger den! 175 kg markløft (sumomark<3), og det var ikke noe sånn krisetungt løft, så guttene rundt mente jeg burde gå for 180 kg. Det gjorde jeg ikke, men tror ikke det er langt unna. Ah, styrkeløft, du er en kjekk idrett.

2

4

3

5

GLAD!!! Tidligere i år hadde jeg satt 170 kg (tre røde skiver) som målet mitt for året. Jeg setter alt for lave mål, målet mitt for bøy i fjor var jo på 45 kg mindre enn det jeg endte opp med å ta i november, haha. Vel, jeg kjører på videre! Mye arbeid som legges inn, men når det gir slike resultater, og jeg har det gøy underveis, føles det som et herlig løfteeventyr! Tenk, det er fortsatt under to år siden jeg satte føttene mine på Magnat for første gang…

Til info: I dag er det én måned til jeg har bursdag! Wiiiiho!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Gratulerer så mye med pers 😀 175 er jo helt rått! har nettopp begynt med sumomark selv, og det var så gøy å plutselig klare tre reps 5 kg under min tidligere pers i mark. snuser på 100 kg nå, det hadde jeg aldri trodd for et par år siden. trening er så gøy 😀

  føler jeg skriver det hver gang jeg kommenterer – men takk igjen for at du sprer så mye treningsglede og gode holdninger! det inspirerer meg hver gang jeg leser, og garantert mange andre med meg 🙂 ha en fin dag, flotte Kamilla!

 2. Ingrid sier:

  jazzdans du…

 3. Marte sier:

  Du oser av glede, Kamilla! Så herlig både å se bildene og å lese! Gledesspreder! 😀 Gratulerer så masse med enda en ny pers, ditt råskinn! Tipper du nailer 180kg innen nærmeste fremtid 😉
  Heia, sterke, herlige, flotte, solstrålen, Kamilla! 🙂

 4. Kristin sier:

  Du er så rå, maksen min i markløft er 110 kg, du er helt rå!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.